www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives Italia -näyttelyssä 2017: Uusi käyttöelektroniikka lisää joustavuutta ja tehokkuutta

Saksalainen valmistaja NORD DRIVESYSTEMS esittelee SPS IPC Drives Italia -näyttelyssä hajautetun käyttötekniikan helppokäyttöisiä innovaatioita.

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives Italia -näyttelyssä 2017: Uusi käyttöelektroniikka lisää joustavuutta ja tehokkuutta
Kuva: NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmä mahdollistaa joustavat konfiguraatiot, vähentää erilaisten käyttöjen määrää ja tarjoaa plug-in -liitännät, mikä varmistaa helpon asennuksen, käyttöönoton ja käytön

Kuljetinjärjestelmien asennuksessa ja käytössä saavutetaan huomattavia säästöjä uuden NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmän standardoinnilla, plug & playlla, tehokkaalla toiminnalla, korkealuokkaisella palvelulla ja huollon helppoudella. Kaikki anturi-, tiedonsiirto- ja syöttökaapelit voidaan kytkeä helposti koodatuilla pistokkeilla, jotka sopivat vain oikeaan liittimeen.

Valmistaja toimittaa nämä uudet taajuusmuuttajat ja moottorin käynnistimet konfiguroituina asiakkaan tarpeisiin. Niissä on kaikkien yleisten väyläjärjestelmien tuki, ja niihin on saatavana erilaisia lisäturvallisuusominaisuuksia, sovelluskohtainen parametrointi ja tarvittavat anturiliitännät. Käyttäjät pääsevät käyttämään jokaista akselia joustavasti huoltokytkimillä, avainkytkimillä ja suuntakytkimillä. NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmä on standardoitujen LogDrive-yksiköiden osa – yhdessä IE4-tahtimoottori ja kolmen eri kokoisen kartiovaihteen kanssa. Sillä saavutetaan hankintakustannusetuja ja virtaviivaistetaan varaosien hallinta. NORD IE4 -moottorien suuri hyötysuhde merkitsee käyttäjälle suurta energiansäätöpotentiaalia varsinkin, jos moottorin toimivat usein osakuomalla ja hitaasti, mikä pienentää merkittävästi elinkaarikustannuksia. Hajautetut NORD AC -vektorikäytöt varmistavat suuren autonomisen järjestelmä-älykkyyden. PI-säätimen ja integroidun PLC:n sisältävinä ne voivat suorittaa logiikkasekvenssejä ja huolehtia itse prosessin säätämisestä- PLC voi valvoa käyttöjärjestelmää, käsitellä anturien dataa ja arvioida järjestelmän tilaa riippumattomasti. NORD kehittää parhaillaan PLC-dataan perustuvaa täysin toimivaa ennakoivan huolloin ratkaisua, jotka tulee pian saataville. Huoltovälejä voidaan silloin pidentää ja järjestelmän kokonaiskäytettävyys paranee.

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives Italia -näyttelyssä

Parma, 23. – 25. toukokuuta 2017
Halli 3, osasto F045

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan