www.engineering-suomi.com
Bureau Veritas

BHP Olympic Dam valmistaa ensimmäisen kuparikatodin kasauuttoprojektin pilottivaiheen pohjalta.

Bureau Veritaksen nykyaikainen mineraalien testauslaitos Adelaidessa tukee BHP-yhtiötä ja Etelä-Australiaa onnistumaan kuparikaivostoiminnan kasvustrategiassaan.

BHP Olympic Dam valmistaa ensimmäisen kuparikatodin kasauuttoprojektin pilottivaiheen pohjalta.
ADELAIDE (19. SYYSKUUTA 2017) – Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys, joka on tehnyt yhteistyötä BHP:n Olympic Dam -kaivoksen kanssa kasauuttoprojektin ensivaiheista vuonna 2012 alkaen. Testiohjelma on edennyt laboratorion mittakaavasta nykyiseksi täysin integroiduksi projektin demonstrointivaiheeksi.

BHP:n kasauutto-ohjelma on tarjonnut Bureau Veritakselle mahdollisuuden parantaa valmiuksiaan Wingfieldin laboratoriossa Etelä-Australian Adelaidessa siinä määrin, että nyt laitos tunnustetaan maailmanluokan mineraalien testauslaitokseksi. Parantuneisiin mahdollisuuksiin sisältyvät monipuoliset kasauuttovalmiudet pienestä mittakaavasta aina demonstrointilaajuuteen sekä myös muut mineraalien flotaatioon, metallien uuttoon ja talteenottotutkimuksiin liittyvät valmiudet.

Laitosta käytetään tutkimus- ja kehitysohjelmiin sekä myös rutiininomaisiin kaivosprojektien kannattavuustutkimuksiin. Jatkuva tuki auttaa Etelä-Australian hallitusta saavuttamaan tavoitteensa alueen tekemisessä kupari- ja mineraaliteollisuuden kehityshankkeiden keskuspaikaksi.

Bureau Veritas tuli Australian mineraalien testauspalvelumarkkinoille vuonna 2008 hankittuaan omistukseensa Amdel Pty Ltd:n, joka oli toiminut Adelaidessa 1960-luvulta alkaen.

”Olemme erityisen ylpeitä Wingfieldin laitoksestamme, jota pidämme Bureau Veritaksen kansainvälisenä huippuyksikkönä mineraalien käsittelypalveluissa”, sanoo Laurent Louail, Senior Vice President, Commodities Industry and Facilities, Tyynenmeren alue.

”Meillä on vahvat siteet BHP-yhtiöiden kanssa maailmanlaajuisesti. Olemme hyvin ylpeitä pitkästä yhteistyöstämme Olympic Dam -kaivoksen kanssa Etelä-Australiassa. Autamme mielellämme BHP-yhtiötä päättämään tämän vaiheen menestyksekkäästi ja siirtymään täysmittaisiin toimintoihin”, sanoo Graig Kenna, Vice President, Commodities, Tyynenmeren alue.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan