www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Verkotettu käyttöelektroniikka ja IoT-ominaisuudet SPS IPC Drives -näyttelyssä

NORD DRIVESYSTEMS esittelee käyttöelektroniikan innovaatioita vuoden 2017 SPS IPC Drives -näyttelyssä Nürnbergissä (halli 3, osasto 218).

Verkotettu käyttöelektroniikka ja IoT-ominaisuudet SPS IPC Drives -näyttelyssä
Kuva: NORD lisää uuden taajuusmuuttajakoon isoihin kuljetinjärjestelmiin räätälöityyn käyttösarjaansa (videolinkki: nord.click/vq7g)

Uusi kenttäjakojärjestelmien NORDAC LINK -sarja on suunniteltu paljon käyttöakseleita sisältäviin verkotettuihin intralogistiikkalaitoksiin. Se tarjoaa erittäin hyvän käyttökokemuksen. Nämä taajuusmuuttajat ja moottorinkäynnistimet mahdollistavat ominaisuuksien ja toimintojen joustavan konfiguraation sopimaan erilaisiin sovellusvaatimuksiin. Virransyöttö- ja tiedonsiirtolinjojen sekä antureiden pistokeliitinten koodaus mahdollistaa nopean ja turvallisen käyttöönoton. Integroidut huoltokytkimet ja suuntakytkimet helpottavat järjestelmien huoltoa jatkossa. Näyttelyssä on ensiesittelyssä NORDAC LINK -taajuusmuuttajien koko 2. Nämä uusimmat kenttäjakojärjestelmät soveltuvat jopa 7,5 kW nimellistehon moottoreihin. Tämän sarjan eri mallit tarjoavat ratkaisut kaikkiin postinjakelukeskusten, lentokenttien matkatavaran käsittelyjärjestelmien ja varastojen tyypillisiin tehtäviin. AC-vektorikäytöt soveltuvat sekä vaakasuuntaisiin, nouseviin että pystysuuntaisiin kuljettimiin. Niissä on nostintoiminnot ja EN 61800-5-2 mukaiset turvatoiminnot STO ja SS1.

Käyttöjen valmistaja tarjoaa hankekohtaista vaihtoehtojen vähentämistä, jossa hyödynnetään laajaa kokemusta monilta eri toimialoilta. Tuotantolaitokset ja käyttäjät voivat saada merkittäviä kustannussäästöjä hankinnan, suunnittelun, käyttöönoton ja kunnossapidon prosessien virtaviivaistamisella. NORDAC-käyttöelektroniikkavalikoima sisältää useita taajuusmuuttajasarjoja jopa 160 kW:n moottoritehoille. Näissä AC-vektorikäytöissä on integroitu PLC, ja ne voivat suorittaa logiikkasekvenssejä ja itsenäistä prosessien hallintaa. NORD on mahdollistanut käyttöjen yhdistämisen pilveen käyttäen vain vakiokomponentteja. Yhtiö valmistelee myös täysin toimivaa ennakoivan huollon ohjelmistoratkaisua, joka perustuu NORD-taajuusmuuttajiin, jotka integroidun PLC:n ansiosta pystyvät käsittelemään tilatietoja (kuten virrankulutusta, nopeutta, jännitettä ja tilasanoja) sekä myös tietoja liitetyistä ulkoisista antureista (esim. valoverhot, värinäanturit). Tarjoamalla huipputekniikkaa edustavia ratkaisuja NORD antaa konevalmistajille ja järjestelmäintegraattoreille mahdollisuuden kehittää edistyneitä huoltokonsepteja tai uusia palvelumalleja digitoinnin ja IoT:n/Industry 4.0:n maailmaan.

LYHYESTI: NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives -näyttelyssä
• Halli 3, osasto 218
• NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmät koko 2
• Erinomainen käytettävyys ja joustavuus:
- Pistokeliitinten koodaus
-Manuaaliset kytkimet
-Erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja
• Hankekohtainen vaihtoehtojen vähentäminen
• AC-vektorikäytöt jopa 160 kW:n tehoon saakka integroidulla PLC:llä
• IoT-toiminnot:
-Pilviyhteys
-Tilan valvonta
-Ennakoiva huolto

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan