www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Maksimaalisen luotettavaa paikannusta Iso lukuruutu ja koodit parantavat 2-D-järjestelmän suorituskykyä

Pepperl+Fuchsin absoluuttinen PVX 2-D -paikannusjärjestelmä asettaa uudet suorituskykymittarit mitä tulee luotettavuuteen ja käsittelyn helppouteen. Järjestelmä näyttää riittävän määrän koodeja ison lukuruudun ansiosta, vaikka seurantasuhde vaihtelee ja muuttuu koodinauhassa. Tarkka paikannus on aina taattu.

Maksimaalisen luotettavaa paikannusta  Iso lukuruutu ja koodit parantavat 2-D-järjestelmän suorituskykyä
DataMatrix-koodinauha SafePXV

Kuuden vuoden kokemus PCV-järjestelmästä auttoi PXV:n kehittämisessä. PXV:n lukuruutu on suurennettu 120 x 80 millimetriin, mikä tarkoittaa sitä, että Data Matrix -koodinauha sijaitsee aina tunnistusalueella. Asennus ja käyttöönotto ovat helpompia ja käytettävyyttä on parannettu edelleen. Lukuruudussa on parempi tarkennusalueen syvyys, mikä sallii useamman koodin kaappaamisen samanaikaisesti ja takaa paikannuksen moninkertaisen redundanssin kautta.

Toisin kuin muut myynnissä olevat järjestelmät, PXV vaatii vain yhden 2-D-kameran. Tämän takia seurannan vaihtumisen aiheuttama ärsytys poistuu. Tämän välttämiseksi kahden kameran järjestelmien kamerat voivat vastaanottaa erilaiset asemasignaalit näillä alueilla.

Koodinauhan tietynasteista likaantumista ei usein voi välttää päivittäisessä käytössä. Tästä syystä PXV:n koodit on laajennettu 15 x 15 millimetriin resoluution kärsimättä ja tarkkaan hiottu suunnittelu varmistaa, että lika ei pääse vaikuttamaan niihin. Järjestelmä ei kärsi yksittäisten koodien tuhoutumisesta redundantin tunnistuksen ansiosta. Koodinauha voidaan keskeyttää 80 mm:n pituuteen ilman että se vaikuttaa paikan tunnistamiseen.

Innovatiivinen turvallisuusteknologia


Uusi safePXV tekee kaiken mitä paikannusjärjestelmät tekevät, mutta yhdellä ainoalla anturilla. Uusi turvallisuusteknologia yhdistää 2-D-lukijan ja kolmivärisen Data Matrix -koodinauhan. Erityinen koodinauha sisältää kaksi limittyvää Data Matrix -koodia punaisena ja sinisenä. 2-D-lukija on varustettu kahdella erivärisellä LED-renkaalla – myös punainen ja sininen. Nämä renkaat aktivoituvat erikseen ja lukevat sitten kumpikin vain yhden Data Matrix -koodin. Tuloksena on aina SIL 3/PL e absoluuttinen paikannus.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan