www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

ecom esittelee reaaliaikaiset ratkaisut tehokkaaseen omaisuudenhallintaan

Pepperl+Fuchsin brändi ecom on esittelyssä Nürnbergissä SPS IPC Drives 2017 -messuilla 28.–30. marraskuuta. ecom on kehitetty digitaalisen aikakauden omaisuuden seurantaan ja automaatioon. Teollisen viestinnän, mobiilin tietotekniikan ja räjähdyssuojauksen asiantuntija esittelee ratkaisua hallissa 7A, messuosastolla 330. Hän näyttää, miten yritykset voivat ottaa IIoT-ratkaisut kannattavaan käyttöön: mukaan lukien innovatiiviset, reaaliaikaiset paikannussovellukset ja tehokas omaisuuden hallinta.

ecom esittelee reaaliaikaiset ratkaisut tehokkaaseen omaisuudenhallintaan
Pääpaino on Bluetooth Low Energy (BLE) -majakoissa Loc-Ex 01, joka soveltuu ATEX-/IECEx-vyöhykkeelle 1 ja Loc 01, joka on tarkoitettu vaarattomille alueille. BLE-majakat (beaconit) on kehitetty erityisesti yrityksille, joilla on isoja tehdastiloja tai vaarallisia alueita. Niiden avulla saadaan yhteys ihmisin, sektoreihin, omaisuuteen ja järjestelmiin. Ne yhdistävät digitaalisen ja fyysisen datan yhdeksi Business Intelligence -yksiköksi. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia koko arvoketjussa ja samalla se parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta.

Pienten BLE-majakoiden avulla omaisuudesta tulee älykästä ja paikannettavissa olevaa. Siitä voi myös saada haluamaansa lisätietoa, kuten lämpötila tai täyttötaso, sekä jopa vasteen tapahtumiin, kuten näppäilyt, valo, isku tai asennon muutos. Tiedot paikallisista prosessiparametreista siirtyvät reaaliaikaisesti paikkatietojen lisäksi. Lisäksi vierekkäiset tapahtumat ja hälytykset voidaan määrittää. Esimerkiksi, jos vaaralliset tavarat voivat törmätä tai niitä säilytetään vierekkäin.

Bluetooth 4.1 -standardi varmistaa, että majakat ovat yhteensopivia sekä tavallisten että vaarallisille alueille tarkoitettujen räjähdyssuojattujen tablettien ja älypuhelinten, kuten Tab-Ex 01 ja Smart-Ex 01, kanssa. Yhdessä sopivien sovellusten kanssa ne muodostavat monipuolisen järjestelmän mihin tahansa digitalisointistrategiaan. BLE-majakat ovat osa langattomasti linkitettyä, räjähdyspaineen kestävää ratkaisuportfoliota, joka sisältää älypuhelimet, tabletit, oheislaitteet sekä myös sovellukset ja ohjelmistot. Messuilla kävijät saavat ecomin ja Pepperl+Fuchsin messuosastolta lisätietoa monipuolisesta mobiilin työntekijän ekojärjestelmästä, johon kuuluu laaja valikoima laitteita sekä kumppaneiden ohjelmistotuotteita.

ecom esittelee reaaliaikaiset ratkaisut tehokkaaseen omaisuudenhallintaan
www.ecom-ex.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan