www.engineering-suomi.com
Steute

Langaton Wave.NET®-verkko SPS IPC Drives 2017 -messuilla

Langattoman E-Kanban-järjestelmän esittely

Langaton Wave.NET®-verkko SPS IPC Drives 2017 -messuilla
steuten Wireless-yritysyksikkö esittelee SPS IPC Drives 2017 -messuilla langattoman sWave.NET®-verkkonsa uusimman version, jossa satoja langattomia kytkinlaitteita voidaan kytkeä verkkoon tukiasemien välityksellä. Tukiasemat lähettävät langattomat signaalit asiakkaan IT-infrastruktuuriin jatkokäsittelyä varten.

Verkon toimintaa esitellään tyypillisten langattomien verkkosovellusten, siirrettävien E-Kanban-hyllyjen ja FIFO-hyllyjen, avulla. Aina kun hyllyltä otetaan säiliö, langaton sähkömekaaninen kytkin tai kosketukseton langaton anturi lähettää signaalin seuraavalle käytettävissä olevalle tukiasemalle. Tukiasema vuorostaan välittää sen materiaalihallinnan ohjelmistolle tai tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen. Tällä tavalla materiaalitäydennystä pyydetään automaattisesti.

Tällaisen verkon määritys on aivan yhtä helppoa kuin sen myöhempi muokkauskin. Langaton infrastruktuuri takaa signaalin luotettavan siirron: dynaaminen itseorganisoituminen tarkoittaa vähäistä määritys- ja huoltotarvetta ja samanaikaisesti edistää menestyvien sWave.NET®-pohjaisten anturiverkkoratkaisujen toteuttamista.

Viime kuukausina tälle langattomalle verkolle on avautunut lukuisia erilaisia sovellusmahdollisuuksia. E-Kanban-järjestelmien ja FIFO-hyllyjen lisäksi steute on kohdistanut huomionsa myös automaattisesti ohjautuviin ajoneuvoihin (AGV) intralogistiikassa ja tuotannossa.

sWave.NET®-järjestelmää laajennetaan jatkuvasti uusien toimintojen ja laitteiden lisäämiseksi. steute esittelee SPS IPC Drives 2017 -messuilla myös uuden langattoman integroitavan optisen anturin.

steute SPS IPC Drives -messuilla: halli 9, esittelypiste 450

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan