www.engineering-suomi.com
Steute

Kosketukseton vaihtoehto asentokytkimelle

Integroitava langaton optinen anturi

Kosketukseton vaihtoehto asentokytkimelle
steuten yritysyksikkö Wireless on kehittänyt uuden merkittävästi parannetun version langattomasta optisesta RF 96 LT -anturistaan ja esittelee sen SPS IPC Drives 2017 -messuilla. Anturia voidaan käyttää esimerkiksi säiliöiden kosketuksettomaan tunnistukseen E-Kanban-hyllyissä.

Langattoman optisen anturin kotelo on kompakti ja nelikulmainen. Se voidaan helposti asentaa hyllyjärjestelmään tai koneeseen. RF 96 LT -anturin reaktioaikaa ja kytkentätaajuutta (noin 1 Hz) on parannettu huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Myös uuden langattoman optisen anturin energiankulutusta on optimoitu. Laitteessa käytetään pitkäikäistä paristoa.

Yksi tämän langattoman anturin ensimmäisiä sovelluksia on kuljetettavien materiaalien tunnistus, esim. automaattisesti ohjautuvissa ajoneuvoissa (AGV) käytettävät kuljetuslaatikot. Tässä sovelluksessa punaisen säilytyslaatikon maksimi tunnistusetäisyys on 120 mm ja sinisen laatikon 90 mm.

Nämä RF 96 LT -anturin toiminnot tarjoavat koneenrakentajille vaihtoehdon perinteiselle sähkömekaaniselle langattomille asentokytkimille. Laitteesta on saatavana kaksi perusversiota. Ensimmäinen sopii langattomaan kommunikointiin vastaavan sWave-vastaanotinyksikön kanssa taajuudella 868 MHz (tai muilla alueilla 915 tai 922 kHz). Toinen voidaan integroida langattomiin sWave.NET®-verkkoihin, joissa kymmenet tai jopa sadat langattomat kytkinlaitteet kommunikoivat tukiasemien välityksellä ylemmän tason IT-järjestelmien kanssa. Nämä langattomat verkot soveltuvat erityisesti intralogistiikan sovelluksiin esim. E-Kanban-järjestelmissä, AGV-kalustossa, puoliautomatisoiduissa tavaranlähetysjärjestelmissä tai liikkuvien porttien ja logistiikkakeskusten latauslaitureiden asennon seuraamisessa.

steute SPS IPC Drives -messuilla: halli 9, esittelypiste 450

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan