www.engineering-suomi.com
Steute

steute SPS IPC Drives 2017 -messuilla

Langattomuuden mahdollistaminen: uusi langaton jalkaohjattava turvakytkin

steute SPS IPC Drives 2017 -messuilla
Yksi tuotteista, joita steute esittelee SPS IPC Drives 2017 -messuilla, on sen langattomien jalkaohjattavien turvakytkimien uusin sukupolvi. Näitä RF GFS 2 D (VD) SW2.4 -suojattuja kolmivaiheisia jalkakytkimiä voidaan käyttää sovelluksissa, joissa vaaditaan tehokkuustasoa e (EN ISO 13849-1) ja SIL 3 (IEC 61508), ja joissa on halutessa mahdollisuus ylimääräiseen hätäpysäytyspainikkeeseen.

Näiden yhdellä tai kahdella polkimella varustettujen jalkakytkinten malli on ergonomisesti mukava eikä niiden käyttö väsytä. Ne ovat äärimmäisen kestäviä vaikeissakin olosuhteissa. Jos operaattori painaa polkimen keskiasentoonsa, sellaiset toiminnot kuten painokoneen puristus voidaan suorittaa. Sen sijaan molemmat ääriasennot pysäyttävät painokoneen tai vaarallisen liikkeen. Toiminnon salliminen on siis aktiivinen vain jos operaattori käyttää sitä tarkoituksella.

RF GF(S) täyttää kaikki tätä koskevat standardit (mukaan lukien DIN EN 12622 ja DIN EN 60947-5-8).

Näiden uusien langattomien jalkaohjattavien turvakytkinten mahdollisiin sovelluksiin kuuluvat särmäyspuristimet ja muut muotoilukoneet. Signaalin langaton siirto turvallisuuskäyttöön suunnitellun langattoman sWave®-safe-protokollan välityksellä tarjoaa käyttäjille laajemman liikkumisvapauden: jalkakytkin voidaan asettaa ergonomisesti parhaaseen kohtaan. Tämä on erityisen hyödyllistä suurempien koneiden kohdalla.

steute SPS IPC Drives -messuilla: halli 9, esittelypiste 450

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan