www.engineering-suomi.com
Steute

steuten Extreme-yritysyksikkö SPS IPC Drives -messuilla

Jopa -60 asteen lämpötilat ja räjähdysvaaralliset tilat: äärimmäiset olosuhteet vaativat Extreme-kytkinlaitteet

steuten Extreme-yritysyksikkö SPS IPC Drives -messuilla
steuten Extreme-yritysyksikkö kehittää ja valmistaa kytkinlaitteita sellaisiin ympäristöolosuhteisiin, joissa tavallisissa kytkimissä ja antureissa ilmenee nopeasti toimintahäiriöitä tai joihin ne eivät sovi alkuunsakaan. Tällaisiin olosuhteisiin kuuluvat pakkaslämpötilat ja räjähdysvaaralliset tilat.

Kummallakin näistä kahdesta alueesta on omat erityisvaatimuksensa. steute on kehittänyt uudet molempien alueiden vaatimukset täyttävät asentokytkimet ja magneettianturit, joita se esittelee SPS IPC Drives -messuilla.

Uusien nykyistä Extreme-valikoimaa täydentävien Ex 97- ja Ex 99 -sarjan asentokytkimien vakiomitat noudattavat standardeja DIN EN50047 ja DIN EN 50041. Niitä voidaan käyttää kaasutilaluokissa 1 ja 2 sekä pölytilaluokissa 21 ja 22. Lisäksi niitä voidaan käyttää turvallisuussovelluksissa hyväksyttyinä asentokytkiminä, jotka tarjoavat enemmän turvatoimintoja. Saatavana on erilaisia käyttölaitteita yksittäisten sovellusten optimaalista säätöä varten.

Näiden Ex-asentokytkimien lämpötila-alue ulottuu jopa -60 Celsius-asteeseen. Ne ovat tietenkin läpäisseet tarvittavat testit, esimerkiksi iskunkestävyystestit äärimmäisissä pakkaslämpötiloissa. Kaksi uutta sarjaa on tiivistetty pölyä vastaan ja ne kestävät korroosiota. Näitä uusia kytkimiä kehittäessään steutella oli mielessään sellaiset sovellukset kuin venttiilien asennon seuraaminen öljyn ja kaasun etsinnässä.

Vaihtoehdoksi näille sähkömekaanisille kytkinlaitteille steute on kehittänyt myös Ex-alueille ja pakkaslämpötiloihin soveltuvat Ex RC M20 KST -sarjan lieriömäiset magneettianturit. Niiden ominaisuudet ovat yhtä äärimmäiset ja myös ne toimivat luotettavasti -60 asteen lämpötilaan saakka. Koska ne on tiivistetty näin hyvin, ne ovat äärimmäisen kestäviä jopa kaikkein pölyisimmissäkin olosuhteissa. steute esittelee SPS IPC Drives -messuilla myös nämä anturit.

steute SPS IPC Drives -messuilla: halli 9, esittelypiste 450

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan