www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Magnetostriktiivisiä lineaarisia asentoantureita räjähdysvaarallisille alueille

Ohjaus- ja sulkuventtiilejä käytetään jalostamoilla ja petrokemian laitoksilla öljyn ja kaasun siirrossa. Venttiiliasennon ohjauksessa käytetään asennonmittausjärjestelmiä, koska ne ovat erittäin luotettavia, erityisesti vaativissa ympäristöissä. Kun räjähdyssuojaus on korkeimmalla prioriteetilla, oikea valinta on Balluffin uusi, sertifioitu asennonmittausjärjestelmä BTL7-T500.

Magnetostriktiivisiä lineaarisia asentoantureita räjähdysvaarallisille alueille
BTL7-T500-järjestelmälle on myönnetty useita kansainvälisiä hyväksyntöjä kuten ATEX ja IECex, ja sitä voidaan käyttää hyvin erilaisissa sovelluksissa. Sen toiminta on hyvin luotettavaa ja turvallista myös räjähdysvaarallisilla alueilla 0 ja 1. Tämä merkitsee esimerkiksi sitä, että järjestelmää voidaan käyttää myös jalostamon säiliöiden tason jatkuvassa mittauksessa.

Profibus-liityntä tarjoaa paljon joustavuutta. Asennonmittausjärjestelmää voidaan muokata nopeasti, se säästää asennukseen kuluvaa aikaa ja nopeuttaa mahdollisten virheiden nopeaa diagnosointia. Tämä lyhentää järjestelmien käyttöönottoon ja tarvittaessa huoltoon kuluvaa aikaa. Kytkentään riittää yksi kaapeli (väylän tulo ja lähtö, käyttöjännite).

Kontaktiton ja näin ollen kulumaton magnetostriktiivinen mittausjärjestelmä sijaitsee ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kotelossa, jolla on IP 67 -luokan suojaus. Tämä ei ole ainoastaan äärimmäisen epäherkkä epäpuhtauksille, mutta se on myös luokitettu 100 g:n iskuille. Se kestää myös jopa 12 g:n tärinää. Laitteen tarkkuus on 1 µm ja sen toistotarkkuus on 10 µm. Laitteen toiminta on äärimmäisen tarkkaa ja se muodostaa ihanteellisen ratkaisun myös silloin kun järjestelmässä on mitattava samanaikaisesti asentoa ja nopeutta.
Magnetostriktiivisiä lineaarisia asentoantureita räjähdysvaarallisille alueille

Balluffin tankotyyppiset hydraulisylintereihin asettavat lineaariset magnetostriktiiviset BTL-muuntimet ovat vuosikausien aikana todistaneet luotettavuutensa mitä vaativimmilla sovellusalueilla. Magnetostriktiivinen toimintaperiaate mahdollistaa sen, että laite asennetaan hermeettisesti suljettuun koteloon. Asentotieto siirretään kontaktittomasti magneettikentän välityksellä kotelon seinän läpi anturin sisälle.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan