www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Käyttölaitteita lavakuljetinjärjestelmiin: Luotettava teknologia, vankka rakenne

Lavakuljetinjärjestelmiin tarvitaan ensi sijassa taloudellisia käyttölaitteratkaisuja, jotka sietävät huomattavaakin ylikuormitusta.

Käyttölaitteita lavakuljetinjärjestelmiin: Luotettava teknologia, vankka rakenne
NORD_pallet_conveyor_technology.jpg: NORD DRIVESYSTEMS toimittaa taloudellisia, huomattavaakin ylikuormitusta kestäviä käyttölaiteratkaisuja lavakuljetinjärjestelmiin.

NORD DRIVESYSTEMS toimittaa optimaalisesti kohdennettua, yksilöllisesti konfiguroitavissa olevaa ja joustavaa käyttölaiteteknologiaa, joka pienentää versioiden lukumäärää ja minimoi kustannukset etenkin kuormalavojen ja häkkilavojen siirrossa rulla- tai ketjukuljettimilla.

Yksinkertaisiin lavakuljetinsovelluksiin sovelluksiin NORD on kehittänyt tehokkaan käyttölaiteyhdistelmän, joka koostuu asynkronimoottorista ja NORDAC BASE -taajuusmuuttajasta. Tämä käyttölaiteratkaisu on räätälöity erityisesti kuormalavakuljetinteknologisiin tarpeisiin ja tarjoaa luotettavaa teknologiaa ja vankan rakenteen. Se voidaan yhdistää kaikkiin NORD-vaihdemoottoreihin, ja se on joustavasti laajennettavissa vaatimusten tai asiakkaan toimittamien spesifikaatioiden mukaan. Standardointi vähentää versioiden lukumäärää. Tämä pienentää huomattavasti varaosavaraston kokoa, optimoi huollon ja tuo kustannussäästöjä kokonaisomistuksen suhteen.

Kolmivaiheiset asynkronimoottorit sietävät huomattavaakin ylikuormitusta, ovat vankkaa tekoa ja niillä on pitkä käyttöikä. Taajuusmuuttajat asennetaan moottorin viereen, ja ne on varustettu integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella. Vapaasti ohjelmoitava logiikkaohjain käsittelee antureilta ja toimilaitteilta tulevan tiedon, tarjoaa diagnostiikkavalintoja ja kommunikoi ylemmän tason ohjaimen kanssa. Esiasennettu ohjaus-, parametrisointi- ja diagnostiikkaohjelmisto konfiguroidaan lavakuljetinjärjestelmien erityisten vaatimusten mukaisesti.

Käyttölaiteyksiköt voidaan integroida kaikkiin tavanomaisiin väyläjärjestelmiin. AS-käyttöliittymä tai I/O-käyttöliittymä ovat yksinkertaisena ja kustannustehokkaina kommunikointiratkaisuna erittäin sopivia lavakuljetinteknologian tarpeisiin. Vaativimmissa kohteissa on helppo käyttää kaikkia yleisiä väyläjärjestemiä.

Luotettava, joustava, vankka ja huolto- ja ylläpitoystävällinen – asynkronimoottorin ja NORDAC BASEn yhdistelmällä NORD on tuottanut sovellusorientoidun käyttölaiteratkaisun kuormalavakuljetintekonlogian tarpeisiin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan