www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORDin Kiinan-yksikkö järjesti VDMAn Kiinan-johdon kokouksen Suzhoussa

NORD (China) Power Transmission Co Ltd on maailman johtaviin käyttölaiteteknologian valmistajiin lukeutuvan saksalaisen NORD DRIVESYSTEMSin kiinalainen tytäryhtiö. Se isännöi äskettäin Kiinan Suzhoussa sijaitsevassa pääkonttorissaan koneteollisuuden alan VDMA-järjestön voimansiirto- ja hydraulitekniikan jaoston jokavuotista alueellista johtajatapaamista.

VDMA on saksalainen raskaan teollisuuden etujärjestö, johon kuuluu suuria teollisuusyrityksiä muun muassa koneenrakennuksen ja tuotantoteollisuuden aloilta sekä järjestelmätoimittajia, järjestelmäintegraattoreita ja palveluntarjoajia. Kiinalaisen johtajakokouksen pääpaino oli tekstiiliteollisuuden koneissa, hydrauli- ja voimansiirtotekniikassa. NORDin Kiinan tytäryhtiön johtaja Xuening Tao toivotti osallistujat tervetulleiksi kokoukseen.

Tekstiiliteollisuuden koneiden ja laitteiden, hydraulitekniikan ja voimansiirtotekniikan lisäksi VDMA:n jaostojen kokouksen erityissessioissa paneuduttiin myös käyttölaitteiden laskentaohjelmistoihin, avointen pilvipalvelujen turvallisuuteen ja käyttöön Manner-Kiinassa sekä älykkään valmistustekniikan kiinalais-saksalaisen työryhmän toimintaan. Kiina on liikevaihdossa mitattuna maailman suurin konetekniikan markkina-alue, lähes kolme kertaa niin suuri kuin kakkosena oleva Yhdysvallat. Saksa on suurin voimansiirtotekniikan tuoja Kiinaan 27 prosentin osuudellaan kokonaistuonnista. Hydraulitekniikan tuojana Saksa on toiseksi suurin 26 prosentin osuudellaan heti Japanin jälkeen, joka hallitsee 30 prosenttia tuonnista.

NORD DRIVESYSTEMS on johtavia mekaanisten ja sähköisten käyttölaitteiden toimittajia maailmassa. NORDin Kiinan tytäryhtiö on merkittävä koneteollisuuden toimittaja, jonka päätuotteita ovat modulaariset vaihdemoottorit, teollisuusvaihteet ja taajuusmuuttajat. NORDin tuotteita käytetään yli sadalla teollisuuden alalla, esimerkiksi logistiikassa, terästeollisuudessa, ympäristöteknologiassa, nostureissa, satamissa, elintarvike- ja juomateollisuudessa, rakennuskoneissa sekä kaivosteollisuudessa.

NORD (China) Power Transmission Co Ltd aloitti paikallisen tuotannon Kiinassa vuonna 2005, kun Suzhoussa avattiin tehdas, jota laajennettiin kolme vuotta myöhemmin. Vuonna 2011 NORD avasi tuotantolaitoksen maan pohjoisosiin Tianjiniin  ja vuonna 2013 toisen tehtaan Suzhouhun. Nykyään yrityksellä on Kiinassa kolme tehdasta, joiden kokonaistuotantoala on 78 000 m² ja kapasiteetti 300 000 vaihdeyksikköä ja 500 000 sähkömoottoria. Tuotteita viedään myös Kiinan ulkopuolelle. Kiinasta on tullut NORDin toimitusketjun kivijalka Kaukoidässä. Yrityksen palveluksessa oli Kiinassa vuoden 2017 lopussa noin 550 henkilöä, ja sen liikevaihto samana vuonna oli 1,8 miljardia renminbiä. Tianjinissa ja Suzhoussa sijaitsevien tuotantolaitosten sekä kokoonpano- ja palvelukeskusten lisäksi NORDilla on Kiinassa 23 myyntikonttoria, kaikissa Kiinan suurimmissa kaupungeissa.

Asiakas on NORD-konsernissa aina ajattelun ja toiminnan keskipisteessä. Tinkimätön laatutietoisuus, pätevä neuvonta ja luotettava palvelu muodostavat NORDin yritysfilosofian perustan. NORDin tuotteet osoittavat laadukkuutensa myös vaativissa käyttöolosuhteissa, kuten kaivosteollisuudessa, rakennuskoneissa, ympäristöteknologiassa ja jätevesien käsittelyssä. Tuotteiden erinomainen kestävyys on taannut yritykselle yhä uusien asiakkaiden luottamuksen. Aina teknisen kehityksen kärjessä toimiva NORD panostaa nyt erityisesti teollisuus 4.0 -yhteensopivaan älykkääseen, monitoimiseen käyttölaiteteknologiaan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan