www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Ääriympäristöihin suunnitellut VisuNet DM –teollisuusnäytöt

Pepperl+Fuchs tuo markkinoille VisuNet DM -näytöt, jotka on suunniteltu toimimaan pitkään ja luotettavasti ankarissakin käyttöympäristöissä. Nämä sovellusten mukaan täysin konfiguroitavat näytöt on valmistettu aidosti teollisuuskäyttöön, sillä niiden keskimääräinen vikaväli on alan paras eli yli 550 000 tuntia. VisuNet DM -näytöillä on sekä UL- että CE-merkintä, ja niitä on saatavana sekä yleiskäyttöön että Class I, Div. 2 -ympäristöön. Laitteista on saatavana kosketusnäyttö- ja transflektiivinen versio.

Ääriympäristöihin suunnitellut VisuNet DM –teollisuusnäytöt
VisuNet DM -näyttöjen koot ovat 10, 12, 15, 18 ja 19 tuumaa, ja hyväksytty käyttölämpötila-alue on –10...60 °C. Ne vastaanottavat vakiomuotoista VGA- tai NTSC- (PAL-) signaalia pc:stä tai videokamerasta. Lisäksi niissä on multi-sync-tahdistus kaikkiin vakiomuotoisiin näyttömoodeihin koosta 640 x 480 kokoon 1 280 x 1 024 pyyhkäisytaajuuksilla 60–75 Hz. Kuva on aina vääristymätön ja välkkymätön. VisuNet DM -näyttöjen käyttöjännite on 12 V DC, ja virtalähde on erillinen. Lämmönlähde ei siis ole näytön lähellä, mikä lisää luotettavuutta ja käyttöikää.

Pepperl+Fuchsin kovaan käyttöön tarkoitetun tuotesarjan litteät näytöt valmistetaan yksinomaan teollisuuskäyttöön hyväksytyistä komponenteista. Niissä ei käytetä kulutuselektroniikan komponentteja näiden edullisesta hinnasta huolimatta. Tässä suhteessa eroamme muista näyttöjen valmistajista, jotka ainoastaan sijoittavat kaupalliseen käyttöön valmistetut nestekidenäytöt teräskoteloihin ja myyvät niitä teollisuusnäyttöinä.

Litteiden näyttöpaneelien soveltuvuus teollisuusratkaisuihin on varmistettu VisuNet DM -tuotesarjan rakennetta tukevoittavilla ominaisuuksilla: laitteissa on käytettyä mm. tavallista paksumpaa metallilevyä ja johdotusta, korroosiosuojausta, sisäisen johdotuksen suojausta, kultausta, lukitsimia/rajoittimia, iskua vaimentavia tiivisteitä, tavanomaista kirkkaampaa taustavaloa (jopa 600 kandelaa neliömetriä kohti) ja leveämpää katselukulmaa.

Teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin Pepperl+Fuchs -monitoreihin on saatavana optiona resistiivinen kosketusnäyttö, jolla on UL-hyväksyntä. Tämä 5-johtoinen resistiivinen kosketusnäyttö soveltuu yleiskäyttöön sekä räjähdysvaarallisiin Class I/Div. 2 -ympäristöihin. Resistiivinen kosketusnäyttö mahdollistaa myös hiiriemuloinnoin, jossa käyttäjä painaa kevyesti haluttua näytön kohtaa. Kosketusnäyttöä käytetään sormella, käsineellä, tikulla tms. Ankarampiin ympäristöihin on saatavana rakenteeltaan vahvistettu resistiivinen kosketusnäyttö. Tarkkaa säätöä varten on olemassa itsekalibrointityökalu. Pc-rajapintana kosketusnäytöissä on sekä USB- että sarjaliitäntä isäntälaitteeseen liittämistä varten.

Lisävarusteena on saatavana vahvistettu resistiivinen kosketusnäyttö, jonka etupuolelle on kiinnitetty ohut lasikerros suojaamaan pintaa satunnaiselta naarmuuntumiselta ja kulumiselta pitkäaikaisessa käytössä. Lasikerros suojaa näyttöruutua myös syövyttäviltä kemikaaleilta ja törmäyksiltä. Vahvistettu resistiivinen kosketusnäyttö on vaihdettavissa tavalliseen kosketusnäyttöön, ja näytön vaihto voidaan tehdä pyynnöstä.

Näihin litteisiin teollisuusnäyttöihin on saatavana erilaisia lisävarusteita, esimerkkeinä 12 V DC -virtalähteet, Class I/Div. 2 -sovelluksiin hyväksytyt 12 V DC -virtalähteet, 5-piikkiset DIN-virtajohdot, analogiset videokaapelit (VGA), USB-kaapelit ja sarjakaapelit kosketusnäytön liitäntään kosketusnäytön suojapinnoitteet.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan