www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Vahvoja NORD kä tehokkaaseen bulkkimateriaalin käsittelyyn.

NORD DRIVESYSTEMS on mukana Münchenin bauma-messuilla 8.–14.4.2019. Bauma on maailman johtava rakennus- ja rakennusmateriaalikoneiden, rakennusajoneuvojen ja rakennuslaitteiden näyttely. NORD-käyttölaiteratkaisut vakiovaihdemoottoreista raskaisiin teollisuusvaihteisiin ovat osoittautuneet toimiviksi irtotavaran, mineraalien ja kaivossovellusten kuljettimissa ja logistiikkalaitteissa ympäri maailmaa. Näyttelyssä NORD esittelee täysin uuden teollisuusvaihdesarjan.

Vahvoja NORD kä tehokkaaseen bulkkimateriaalin käsittelyyn.

NORD_MAXXDRIVE_XT.jpg: MAXXDRIVE® XT -teollisuusvaihteiden uusin sukupolvi soveltuu erityisesti bulkkimateriaalin kuljetinjärjestelmiin

NORD toimittaa luotettavat, turvalliset ja räätälöitävät käyttölaitejärjestelmät irtotavaran kuljetustarpeisiin. Kaikki käyttölaitekomponentit on sovitettu tarkasti yhteen, ja ne varmistavat moitteettoman toiminnan vaativissa olosuhteissa. Tällaisia ovat mm. suuret lämpötilavaihtelut, kuluttavat ympäristöt ja raskaat käyttöolosuhteet. NORD-ratkaisut ovat tunnetusti luotettava ja kustannustehokas vastaus näihin haasteisiin rakennuslaite- ja koneteollisuudessa kaikkialla maailmassa. Kaikki NORD-käyttölaitekokonaisuudet suunnitellaan asiakaskohtaisesti moduuliperiaatteen mukaisesti. Se perustuu kattavaan valikoimaan taajuusmuuttajia, moottoreita ja vaihteita sekä kytkin- ja jarrujärjestelmiä, joista jokaisesta on valittavissa runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Moitteettoman toiminnan varmistavat mm. kuhunkin prosessiin räätälöitävät nestekytkimet ja hankaavalta pölyltä ja korroosiolta tehokkaasti suojaavat Taconite-akselitiivisteet.

Uudet MAXXDRIVE® XT -teollisuusvaihteet

Näyttelyvieraat voivat tutustua MAXXDRIVE® XT -teollisuusvaihteiden uusimpaan sukupolveen. NORD on täydentänyt tätä vuosien mittaan hyväksi osoittautunutta sarjaa sovellusoptimoidulla kaksiportaisella kartiovaihteella, joka soveltuu erityisesti irtotavara- ja mineraaliteollisuuden hihnakuljettimiin. Sen teho- ja nopeusalue on erityisesti mukautettu vastaamaan kohdealojen tarpeita. Toisiomomentit ovat 15–75 kNm ja välityssuhteet välillä 6,3–22,4. Uudessa teollisuusvaihteessa on vakiona voimakkaasti rivoitettu kotelo ja integroitu aksiaalipuhallin. Suuremman pinta-alan ja ilmanohjaussuojusten ansiosta jäähdytysilma virtaa optimaalisesti, jolloin saavutetaan erittäin hyvä jäähdytys ja tämän ansiosta hyvä tehosiirtokyky. Monissa tapauksissa lisäjäähdytystä ei tarvita. Suuret vierintälaakerit ja keskiöetäisyydet parantavat rakenneosien kuormitettavuutta ja pidentävät niiden käyttöikää.

Verkotetut huoltokonseptit

NORD tarjoaa myös innovatiivisia ennakoivia huoltokonsepteja erityisesti raskaille teollisuusvaihteille. Taajuusmuuttajan välityksellä verkotetut NORD-käyttölaiteyksiköt ilmoittavat tilastaan ohjausjärjestelmän kautta tai suoraan tietoturvalliseen pilveen. Jos valinnainen tärinän valvonta on käytössä, tilan muutokset voidaan havaita varhaisessa vaiheessa ja ennakoiva huolto suunnitella hyvissä ajoin. Suorituskykyä koskevien tietojen tallennus varmistaa myös järjestelmän optimaalisen mitoituksen sekä käyttölaitteiden tilan jatkuvan valvonnan.

Löydät NORD DRIVESYSTEMSin bauma 2019 -messuilla hallista A3.537.

Meta title:

NORD bauma 2019 -messuilla: käyttölaiteratkaisut rakennusteollisuuden tarpeisiin

Meta description:

NORD DRIVESYSTEMS esittelee bauma 2019 -messuilla luotettavia, turvallisia ja räätälöitäviä käyttölaitekokonaisuuksia bulkkimateriaalin kuljetustarpeisiin. Lue lisää.

Keywords:
NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia,  käyttölaiteratkaisu, käyttöratkaisu, käyttölaitejärjestelmä, irtotavara, irtotavara, bulkkimateriaali, kaivostoiminta, rakennustyömaa, teollisuusvaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja, Industry, 4.0, tilanvalvonta, ennakoiva huolto

Deeplinks:

https://info.nord.com/de/schuettgut

https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/industrial_gear_unit/pgop_industrial_gear_unit_1.jsp

Social media

LinkedIn-- profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan