www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS SMART Automation Austria 2019 -messuilla

Tehdasautomaatiota älykkäällä käyttölaiteteknologialla

NORD DRIVESYSTEMS SMART Automation Austria 2019 -messuilla
Säästää tilaa myös ohjauskaappiin asennettuna: uusi NORDAC PRO SK 500P mahdollistaa rinnakkaisasennuksen.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee laajaa käyttölaiteratkaisujen valikoimaansa SMART Automation Austria -messuilla 14.–16.5.2019. Tämän vuoden messuesittelyssä Linzissä keskitytään tulevaisuuden digitaalisten tehtaiden innovatiivisiin taajuusmuuttajiin, joita on tarjolla sekä ohjauskaappiasennukseen että hajautettuun asennukseen kentällä.

Saksalainen Getriebebau NORD GmbH on 34 vuoden ajan toimittanut paikallisille markkinoille ja eteläeurooppalaisiin naapurimaihinsa sovellusoptimoitua ja luotettavaa käyttölaiteteknologiaa. NORD DRIVESYSTEMSIN tuotevalikoiman keskeisin ominaisuus on sen joustavuus. Yksittäiset elementit (teollisuusvaihteet, moottorit ja käyttölaite-elektroniikka) voidaan konfiguroida lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Tämä takaa täydellisesti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt ratkaisut.

Kokoonpano Linzissä varmistaa lyhyet toimitusmatkat ja nopean palvelun. Koska kaikissa NORDin käyttölaitteissa on vakiona integroitu PLC käyttölaitekohtaisten toimintojen kätevää ohjelmointia varten, niillä on Industry 4.0 -valmius, eli ne ovat verkotettuja, itseohjautuvia ja skaalautuvia. Ne mahdollistavat modulaarisen järjestelmäsuunnittelun, ja niissä on Industry 4.0 -arkkitehtuuriin integrointia varten tarvittavat edellytykset.

Hajautettua ja tehokasta

NORDAC LINK - ja NORDAC FLEX -taajuusmuuttajillaan NORD tarjoaa hajautettua käyttölaiteteknologiaa, joka voidaan mukauttaa joustavasti kaikkiin käyttötarkoituksiin ja integroida helposti järjestelmäympäristöön. Hajautetut taajuusmuuttajat säästävät tilaa ohjauskaapeissa, alentavat johdotus- ja kaapelikustannuksia ja helpottavat huoltoa. Siksi ne parantavat koko käyttölaitejärjestelmän tehokkuutta. NORDAC LINKin käyttöönotto on nopeaa ja käyttö ja huolto helppoa. Kaikki liitännät tehdään yksinkertaisilla pistokeliittimillä. Lisäksi integroidut huoltokytkimet ja manuaalisen käytön kytkimet tekevät järjestelystä erittäin käyttäjäystävällisen.

NORDAC FLEXin tehoalueet ulottuvat aina 22 kW:iin asti. Se on NORD-taajuusmuuttajista joustavin erittäin monipuolisten toimintojensa ja laajan lisävarustevalikoimansa ansiosta.

Erinomaista tiedonsiirtoa, älykkyyttä ja mukautuvuutta tulevaisuuden kehitystarpeisiin

NORDAC PRO SK 500P -taajuusmuuttaja on kehitetty ohjauskaappiasennukseen. NORDAC PRO -tuoteperheen uusi jäsen käyttää uusinta komponenttiteknologiaa ja tarjoaa erittäin korkeatasoista toimivuutta, liitettävyyttä ja modulaarisuutta. Siksi se voidaan integroida kaikkiin automaatioympäristöihin ja mukauttaa hyvin moniin käyttötarkoituksiin. Plug-in -moduulit mahdollistavat konfiguroinnin ja myöhemmän muokkaamisen. Aiempiin malleihin verrattuna laitteisto, rakenne ja prosessoriarkkitehtuuri on suunniteltu kokonaan uudestaan. Taajuusmuuttajaa voidaan laajentaa plug-in-käyttö-, turvallisuus- ja lisävarustemoduuleilla. Kompakti, kirjan kokoinen muotoilu säästää tilaa ohjauskaapeissa ja mahdollistaa rinnakkaisasennuksen. Uuden taajuusmuuttajan jopa 200 %:n ylikuormitusreservit antavat täydellisen momentti- ja nopeussuorituskyvyn, ja se pystyy synkroni- ja asynkronimoottoreiden anturittomaan virtavektoriohjaukseen.

Sovellusten laajaa kirjoa täydentävät integroitu PLC ja integroidut turvatoiminnot. Sarja kattaa tehoalueen 0,25 - 5,5 kW, ja sitä on saatavana konetaajuusmuuttajana (SK 500P) tai sovellustaajuusmuuttajana (SK 530P ja SK 550P). Nämä laajennettavat taajuusmuuttajaversiot, joissa on kattavasti tiedonsiirtoliitäntöjä, toimintoja ja I/O-vaihtoehtoja, tarjoavat helposti käyttöön otettavan ratkaisun kaikkiin käytännön sovellusten vaatimuksiin. SK 500P -sarja tarjoaa uusinta taajuusmuuttajateknologiaa, joka kattaa kaikki tärkeimmät standardit. Myynnin odotetaan käynnistyvän vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä.

Meta-Title:

NORD DRIVESYSTEMS SMART Automation -messuilla Linzissä

Meta-Description:

Suunnittele tulevaisuuden automatisoituja tehtaita NORD DRIVESYSTEMSin hajautetusti ja ohjauskaappiin asennettavilla taajuusmuuttajilla.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttölaiteratkaisut, käyttölaitejärjestelmä, käyttölaitejärjestelmät, käyttölaite-elektroniikka, vaihdemoottori, vaihdemoottorit, taajuusmuuttaja, ohjauskaappiin asennettava taajuusmuuttaja, muuttaja, ohjauskaappi, NORDAC PRO, SK 500P, SK 530P, SK 550P, Industry 4.0, automaatio, toimivuus, liitettävyys, modulaarisuus, joustavuus

Deeplink:

https://www.nord.com/

Social Media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan