www.engineering-suomi.com
BALLUFF

True Color -anturi BFS 33M: Kun asioista tulee erittäin värikkäitä

Balluffin uusi BFS 33M -värianturi on korkeimman luokan True Color -tekniikan anturi. Esittelitpä anturille mitä kohteita tahansa, se erottaa ne toisistaan virheettömällä tarkkuudella. Se tunnistaa vaivatta hienoimmatkin varjot, pienimmätkin harmaan sävyerot tai erittäin pienet erot pinnan ominaisuuksissa. Se tunnistaa kohteen tarkasti ja vaihtaa vastaavaan lähtökanavaan salamannopeudella. Jopa seitsemän kohdetta voidaan ilmaista erittäin nopeasti lähtökanavissa. Lisäksi LAB-väriarvoja voidaan myös tuottaa suoraan sarjaliittymässä. Erityinen korvaaminen ja yksilöllistetty kalibrointi tarkoittavat sitä, että anturi on äärimmäisen tarkka pitkällä aikavälillä.

True Color -anturi BFS 33M: Kun asioista tulee erittäin värikkäitä
BFS 33M on enemmän kuin vain yksinkertainen värianturi. True Color -anturina se tunnistaa tarkasti kaikki värit teknisessä väritilassa ja siitä tulee ihanteellinen käytettäväksi monissa vaativissa sovelluksissa mukaan lukien robotiikka, automatisoitu kokoaminen, pakkausteollisuus tai puunkäsittelyteollisuus. Rosoinen alumiinista tehty anturin kotelo on viehättävä ja moderni vastaten samalla myös koneiden ja järjestelmien rakentajien erityisiin tarpeisiin. Anturia käytetään aina yhdessä valokuitujohdon kanssa, jotta sitä voidaan käyttää vaikeiden olosuhteiden sovellusten kanssa ja ahtaissa asennustiloissa.

Yhdessä ylimääräisen Balluffin linssin kanssa voidaan saavuttaa helposti mittoja 400 mm ja jopa sen ylitse. Viimeistelyprosessien metalliosia voidaan tarkkailla tai valita erilaisia materiaalilaatuja. Korkea kytkentätaajuus 1,5 kHz mahdollistaa myös nopeiden prosessien kuten tulostusteollisuuden prosessien tarkkailun. Kaikki anturin asetukset voidaan tehdä ja niitä voidaan katsoa käytännöllisesti käyttäjäystävällisen ohjelmiston avulla. Tämä merkitsee sitä, että anturi on paikoillaan ja käyttövalmis välittömästi ja että käyttäjä myös tietää aina sen tilan. BFS 33 on ihanteellinen työkalu ajoprosessien automatisoituun laadunhallintaan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan