www.engineering-suomi.com
HURON

MX-sarja: Voima, nopeus ja tarkkuus...monien sovellusten käytössä!

MX-sarjan monitoimiset jyrsintäkeskukset ovat erittäin monipuolisia laitteita, jotka mahdollistavat jyrsintätoiminnot 5 akselilla ja 5 puolella. Vain yksi osa suorittaa kiinnipitämisen aina alustavasta jyrsinnästä viimeistelyyn asti, mukaan lukien kääntötoiminnot. MX-sarjassa yhdistyvät voima, nopeus ja tarkkuus: Jyrsintä voidaan suorittaa 5 akselilla jopa 4000 kg painoisille osille. Kovat materiaalit jyrsitään vähimmäisajassa ja kaarien ja profiilien luomiseen taataan erittäin suuri tarkkuus. Näitä malleja arvostetaan erityisesti ilmailualalla.

MX-sarja: Voima, nopeus ja tarkkuus...monien sovellusten käytössä!
Suurin mahdollinen jäykkyys ja vakaus on taattu. Rakenne, jonka liikkuva pylväs on valurautaa ja jossa on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, lisää laitteiden jäykkyyttä ja mahdollistaa kovimpien materiaalien leikkaamisen aiheuttaman tärähtelyn vaimentamisen. Jäykkyyttä, tarkkuutta ja geometristä vakautta lisätään lattian ankkuripisteillä.

MX-sarja, jonka laitteita on saatavilla usean kokoisina, tarjoaa kompakteja, täysin automatisoituja, ”all in one” -laitteita, jotka vähentävät tuotantoaikoja ja optimoivat sijoituksia.

Laitteiden MX 8 - MX 12, joiden liikerata vaihtelee 1000 x 1600 x 900 mm - 1200 x 1600 x 1000 x välillä ja työstettävien osien koko 2000 kg - 4000 kg välillä, modulaarinen suunnittelu mahdollistaa juuri sovellusvaatimuksiin sopivan laitteen valinnan: jyrsintä tai kääntö/jyrsintä, pyörivä pöytä tai lavaversio, anturit, jäähdytys...

MX-sarjan monitoimisten jyrsintäkeskusten pyörivä pöytä on varustettu vääntömoottorilla. Korkea lukitusmomentti ja suunnittelun jäykkyys mahdollistavat suuren voiman käytön jyrsinnässä. Kääntö/jyrsintäversiossa karan lukinta tapahtuu Hirth-liitännällä. Pöytä voi liikkua jopa 500 rpm nopeudella, ja suunnittelu mahdollistaa erittäin suuret kiihdytysnopeudet.

Vääntömoottorin pää on asennettu 45° kulmassa, mikä sallii liikkeet -45° - +180° kulmissa. Karan korkea suoritustaso (vääntö, voima, nopeus) varmistaa erittäin suuren jyrsintätehon sekä erinomaisen tarkkuuden ja viimeistelyn laadun kaarissa ja profiileissa. Värähtelyjen seuranta työn aikana mahdollistaa työn suorittamisen täydellisen turvallisesti sekä laitteiden osien että työkalun kannalta.

Lisävarusteina on saatavissa vaihtoehtoisia päitä, joiden valinta riippuu suoritettavan jyrsinnän tyypistä.

Mekaaninen pää on erityisesti suunniteltu sellaisten kovien materiaalien kuin titanium, Inconel jne. työstämiseen. Asennettuna 45° kulmaan, se on varustettu korkean väännön karalla (6000 rpm, 28 kW, 1350 Nm) ja soveltuu sekä jyrsintään että kääntöön. Se mahdollistaa raskaan rouhintatyön suurella lastujen poistolla. Erityinen työkaluvaihdin mahdollistaa sellaisten työkalujen asentamisen, joiden läpimitta on 250 mm, pituus 250 mm ja paino 25 kg ja jotka soveltuvat karan ominaisuuksiin.

Haarukkapäätä käytetään vain jyrsintään. Sen erikoistoiminto on, että se pystyy saavuttamaan negatiiviset kulmat. Sen kääntöakseli eli B-akseli, jonka liikkuvuus on välillä +10° - -110°, on samalla tasolla kuin Y-akseli ja mahdollistaa karan liikkumisen horisontaalisella akselilla. Sen vääntömoottori on kiinnitetty suoraan kääntyviin osiin, mikä mahdollistaa liikkeen ilman vastareaktiota ja korkeatasoisen sijoittelun. Pää on varustettu 8000 rpm:n (86 kW / 235 Nm) voimakaralla.

Kahden työaseman lavoitus sallii tuottavuuden kasvun ja työstettävän osan lastaamisen ja purkamisen piiloajalla. Pyörivä lavoittaja on asennettu laitteen etuosaan. Pyöreä suojalaite mahdollistaa lavan irrottamisen kokonaan yläosasta, minkä ansiosta lastaus/purku on ergonomista ja helppoa.

Erityisen innovatiivisella ergonomiallaan MX-sarja varmistaa suuren tuottavuustason sekä käyttäjien suurimman mahdollisen turvallisuuden. Laitteiden mukana toimitetaan 48 työkalua sisältävä perustyökalusetti, joka asennetaan työalueen ulkopuolelle. Laite on varustettu täydellisellä suojalaitteella ja varmistaa työalueen, käyttäjän ja hänen ympäristönsä täyden suojauksen. Oviaukko tarjoaa helpon pääsyn pöydälle ja työstettävään osaan ja lavoittaja-vaihtoehto vähentää tyhjäkäyntiä, kun työosien lastaus/purku tapahtuu piiloajalla.

MX12.jpeg: MX 12 -malli ilman lavoittajaa
Meca.jpeg: Mekaaninen pää
Fourche.jpeg: Haarukkapää
MX10.jpeg: MX 10 -malli

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan