www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

BTC14 koteloitu kevyt asiakaspääte

Pepperl+Fuchsin teollisuuskäyttöön tarkoitetut koteloidut kevyet asiakaspäätteet muodostavat luotettavan ja lujatekoisen tietokonesukupolven prosessitietojen visualisointia varten. Ne on kehitetty käytettäväksi erityisen haastavissa olosuhteissa ja 24/7-toimintaan teollisuusympäristöissä.

BTC14 koteloitu kevyt asiakaspääte

Kuva 1: BTC14 edestä

Uusi BTC14 ja jo tutut kevyet asiakaspäätteet BTC12 (tarkoitettu kahta näyttöä käyttäviin sovelluksiin) ja BTC01 (ensimmäinen neljän näytön sukupolvi) on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja, iskuja ja tärinää pitkäkestoisesti.

BTC14:ssa on neljä digitaalista yhdenmukaista DisplayPorts®-porttia, mikä mahdollistaa prosessin visualisoimisen jopa neljällä Ultra-HD (4K) -näytöllä. Tämä antaa kaikista tiedoista optimaalisen yhteenvedon. Ylimääräisten asennussarjojen ja lujatekoisen rakenteen ansiosta BTC14 voidaan asentaa monin tavoin. Pitkäaikaisen saatavuus ja moderni tietokonealusta tekevät BTC14:sta hyvän valinnan tulevaisuutta ajatellen. Esiasennettu Pepperl+Fuchsin VisuNet RM Shell 5 -laiteohjelmisto yksinkertaistaa isäntäjärjestelmien virtualisointia ja tekee konfiguroinnista nopeaa ja intuitiivista.

Kevyiden asiakaspäätteiden valikoimaa täydentää innovatiivinen VisuNet Control Center -hallintatyökalu, joka mahdollistaa kaikkien kevyiden asiakaspäätteiden tehokkaan ja keskitetyn hallinnan, kun sitä käytetään yhdessä RM Shell 5 -laiteohjelman kanssa: ohjaushuoneen BTC-laitteista ja tuotannon työasemista kentällä etäseurantaa suorittaviin Ex Zone 1/21 -laitteisiin.

BTC14 koteloitu kevyt asiakaspääte
Kuva 2: BTC14 takaa
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan