www.engineering-suomi.com
BRADY

ISO 7010 –yhteensopivat vaativien ympäristöjen turvamerkit

EN ISO 7010 on uusi eurooppalainen turvamerkkien normi, jonka odotetaan tulevan voimaan kaikissa EU-jäsenmaissa vuonna 2013. Brady Corporation on maailmanlaajuinen johtaja kiinteistöjen, tuotteiden ja ihmisten tunnistamiseen ja suojaamiseen liittyvissä ratkaisuissa. Yritys tarjoaa täyden sarjan materiaaleja, päällysteitä ja musteita, joilla voidaan valmistaa kaikkein vaativimmissakin ympäristöissä näkyviä ISO 7010 –yhteensopivia merkkejä.

ISO 7010 –yhteensopivat vaativien ympäristöjen turvamerkit
Kuvateksti: Brady tarjoaa täydellisen valikoiman merkki- ja tarratulostimia, kuten PowerMark, GlobalMark ja BBP31 yhdessä Markware-ohjelmiston kanssa, jotta voit tulostaa omat ISO 7010 –turvamerkkisi.

ISO 7010 –normi sisältää uusia turvamerkkejä, joihin kuuluvat kaikki vaaralliset tilanteet ja aineet, joihin ammattilaiset ja yleisö voivat törmätä. Uuden ISO 7010 –normin tavoite on ottaa käyttöön maailmanlaajuinen turvallisuuden kieli. Se sisältää sarjan kuvakkeita ja opasteiden muotoja ja värejä, jotka edistävät välitöntä tunnistamista eri maissa ja kulttuureissa. Merkit koskevat onnettomuuksien estämistä, tulipalojen ehkäisyä, terveysvaarojen tietoja ja hätäevakuointia. Turvamerkit on tarkastettu ja sopeutettu ympäristöönsä.
 
”Brady Corporationilla haluamme tarjota oman panoksemme uuden ISO-normin perimmäiseen tavoitteeseen eli lisääntyneeseen turvallisuuteen”, kertoo Dominique Roosen, Brady Corporationin Product Compliance Manager. “Varmistamme laboratorioissamme ja kenttätestauksen aikana, että merkit ovat näkyviä jopa vaikeissa teollisissa ympäristöissä. Brady kehittää materiaaleja, päällysteitä ja musteita, jotka kestävät kaikkia kemikaaleja ja liuottimia, äärimmäisiä lämpötiloja tai pitkittynyttä UV-altistumista. Uusi turvamerkkien sarjamme varmistaa sen, että kun investoit parempaan turvallisuuteen, varoitusmerkkisi pysyvät näkyvillä ja auttavat sinua estämään onnettomuuksien tapahtumista.”
 
Brady tarjoaa kattavan valikoiman merkki- ja tarratulostimia, kuten PowerMark, GlobalMark ja BBP31 yhdessä Markware-ohjelmiston kanssa, jotta voit valmistaa omat ISO 7010 –turvamerkkisi. Lisäksi on tarjolla täysi valikoima valmiita ISO 7010 -normin vaatimuksiin vastaavia merkkejä.
 
Maat, jotka ovat jo hyväksyneet ISO 7010 –normin kansalliseksi normiksi, ovat Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Irlanti, Italia, Itävalta, Kypros, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta. EU:n ulkopuolella olevat Norja ja Sveitsi ovat molemmat myös hyväksyneet sen. Cenelec, Eurooppalainen sähköalan standardisoimisjärjestö, hyväksyi ISO 7010 uudeksi normiksi, joka tarkoittaa, että Cenelecin jäsenten kansallisten organisaatioiden pitää ottaa standardi käyttöön. Näihin maihin kuuluvat jo normin hyväksyneiden lisäksi Espanja, Islanti, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Portugal, Puola, Ranska, Romania, Tšekin tasavalta, Turkki ja Unkari. 
 
 
Tarjoamme ilmaisen julisteen, joka sisältää täydellisen yleiskuvan kaikista EN ISO 7010 –turvamerkeistä!
 

ISO 7010 –yhteensopivat vaativien ympäristöjen turvamerkit
ISO 7010 –yhteensopivat vaativien ympäristöjen turvamerkit
ISO 7010 –yhteensopivat vaativien ympäristöjen turvamerkit
Kuvateksti: Tarjolla on myös kattava sarja valmiita ISO 7010 -normia noudattavia merkkejä.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan