www.engineering-suomi.com
BRADY

Riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideo maailmanlaajuisista parhaista käytännöistä vaaratilanteiden vähentämiseksi

Maailmanlaajuinen teollisen turvallisuuden ratkaisujen valmistaja Brady Corporation on kehittänyt modulaarisen koulutusvideon riskialueiden suojalaitteiden toimenpiteistä. Elokuva on suunniteltu tiedottamaan ja kouluttamaan sekä turvallisuudesta vastaavia, että työntekijöitä, jotka voivat altistua vaarallisille laitteistojen energioille. Riskialueiden suojalaitteiden maailmanlaajuisten parhaiden käytäntöjen koulutusvideo on saatavilla yli 10 kielellä.

Riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideo maailmanlaajuisista parhaista käytännöistä vaaratilanteiden vähentämiseksi
Koulutus kielelläsi
Turvatoimenpiteiden todellinen vahvuus on siinä, että ne hyväksytään ja niitä käytetään. Vaaratilanteita voidaan vähentää, jos ihmiset pystyvät ja haluavat noudattaa turvatoimenpiteitä. Siksi on tärkeää, että Brady Corporation tarjoaa riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideonsa monille kielillä: brittienglanti, amerikanenglanti, ranska, kanadanranska, saksa, espanja, italia, hollanti, puola, portugali, turkki, venäjä ja kiina. Tulevaisuudessa saatavana myös muilla kielillä asiakkaiden tarpeista riippuen.

Riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideossa havainnollistetaan joka kielellä, kuinka erilaisia riskialueiden suojalaitteita käytetään ja kuinka ne estävät vaaratilanteet ja kuolemantapaukset. Videolla näytetään, kuinka pienet, loogiset ja lähes vaivattomat vaiheet voivat vaikuttaa suuresti työntekijän turvallisuuteen. Voit lisätä tai poistaa koulutusvideon moduuleja tarpeidesi mukaisesti.

Riskialueiden suojalaitteet
Miljoonat työntekijät altistuvat laitteiden vaarallisille energioille joka päivä ympäri maailman. Tuhansia vältettäviä vammoja ja kuolemantapauksia sattuu, sillä laitteiston energiaa ei ole turvallisesti purettu ennen huoltoa.

Riskialueiden suojalaitteiden (LOTO) käyttö on turvatoimenpide jolla varmistetaani, että vaaralliset laitteet on sammutettu asianmukaisesti, eivätkä käynnisty ennen kuin huolto- tai ylläpitotoimenpiteet on suoritettu. Riskialueiden suojalaitteet toimivat riippulukittavan laitteen kanssa, joka yleensä lukitsee laitteen tai virtalähteen ja asettaa sen sellaiseen asentoon, että vaarallisia virtalähteitä ei voida käynnistää. Vaatimuksena on, että lukittuun laitteeseen asetetaan merkintä, ettei sitä pidä käynnistää.
 
Nollaa riskit
Sekä riskialueiden suojalaitteet että parhaiden käytäntöjen koulutusvideo ovat tärkeitä toimia vaaratilanteiden tai riskien määrän vähentämisessä huollossa ja ylläpidossa. Kun energialähde lukitaan, olipa se sitten sähköinen, mekaaninen tai hydraulinen, huollettava laitteisto on turvallisempi ja vähemmän altis aiheuttamaan vahinkoja. Vasta kun viimeinen huoltotyöntekijä on poistanut riippulukkonsa, energialähde voidaan käynnistää uudelleen. Tämä asettaa huoltotyöntekijät vastuuseen omasta turvallisuudestaan ja tekee riskialueiden suojalaitteista luotettavan kumppanin minkä tahansa teollisuudenalan riskien ja vaaratilanteiden vähentämisessä.
 
Katso riskialueiden suojalaitteiden maailmanlaajuisten parhaiden käytäntöjen koulutusvideon ilmainen traileri osoitteessa www.bradyeurope.com/lotomovie!

Ota yhteyttä Brady Corporationiin osoitteessa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. saadaksesi lisätietoja.

Riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideo maailmanlaajuisista parhaista käytännöistä vaaratilanteiden vähentämiseksi
Riskialueiden suojalaitteiden koulutusvideo maailmanlaajuisista parhaista käytännöistä vaaratilanteiden vähentämiseksi

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan