www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Erinomaisen suorituskyvyn magneettiset pyörintäanturit

Pepperl+Fuchsin magneettisen tunnistuksen toimintaperiaatteen absoluuttisissa pyörintäantureissa yhdistyvät kompakti muotoilu, kestävyys ja pitkä käyttöikä korkean resoluution ja tarkkuuden kanssa. Näin niille avautuu uusia sovellusaloja.

Erinomaisen suorituskyvyn magneettiset pyörintäanturit
Kuva 1: Magneettisten absoluuttisten pyörintäantureiden uusi sukupolvi

Pepperl+Fuchsin yksikierroksiset absoluuttiset pyörintäanturit perustuvat kahden akselin Hall-antureihin. Nämä anturit voidaan muuttaa monikierroksisiksi absoluuttisiksi pyörintäantureiksi lisäämällä niihin Wiegand-anturi. Magneettisen toimintaperiaatteen suurena etuna ovat sen kompaktit asennusmitat ja se, että sen keräysjärjestelmässä ei käytetä kosketusta. Näin siinä ei ole mekaanista vaihdetta, joka kuluu ja joka vaatii ylläpitoa ja huoltoa.

12 bitin kierrokset ovat nykyisin mahdollisia yksikierrosversioilla, monikierrosversioilla voidaan teoreettisesti saavuttaa jopa 39 bitin kierroksia. Standardikierrokset ovat 12, 16 tai 18 bittiä. Nykyään tämä muotoiluperiaate mahdollistaa tarkkuudet 0,5 - 1° magneettisille absoluuttisille pyörintäantureille.

Magneettisille pyörintäantureille on ominaista niiden kompakti koko, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäviksi lääketieteellisessä tekniikassa tai laboratorioautomaatiossa. Magneettisen tunnistuksen periaate on myös äärimmäisen kestävä, mikä tarkoittaa, että nämä anturit ovat sopiva ratkaisu aloille, joiden ympäristöolosuhteet ovat äärimmäisen vaikeat, kuten hyötyajoneuvot tai tuulipuistot. Kun resoluutio ja tarkkuus paranevat erityisesti elektroniikan kehityksen myötä, magneettisen tunnistusperiaatteen absoluuttisille pyörintäantureille avautuu uusia sovellusaloja, mukaan lukien tehdasautomaatio.

Yhdellä silmäyksellä:

• Magneettisissa pyörintäantureissa yhdistyvät erinomainen suorituskyky kestävyyden ja käyttöiän osalta sekä kompakti muotoilu.
• Pepperl+Fuchs parantaa myös magneettisten antureiden tekniikan tarkkuutta jatkuvilla elektroniikan parannuksilla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan