www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan on Siemensin PLM-ratkaisujen yhteistyökumppani: rajapinta Eplanin ja Teamcenterin välillä

Huhtikuun puolivälistä lähtien Eplan on ollut virallinen Siemensin PLM-ratkaisujen yhteistyökumppani. Kumppanuuden tavoitteena on tarjota rajapinta kahden markkinoita johtavan järjestelmän välille, jotka ovat Eplan ja Teamcenter. Tämä integraatio sulkee PLM-prosessin porsaanreiän eli Eplan-alustan konfigurointitietoja voidaan nyt prosessoida Teamcenterissä. Eri toimialojen yritykset hyötyvät tästä integroidusta lähestymistavasta, joka on johdonmukaisen tuotekehitysprosessin osa.

Eplan on Siemensin PLM-ratkaisujen yhteistyökumppani: rajapinta Eplanin ja Teamcenterin välillä
Maximilian Brandl: ”Uusi Teamcenterin integrointi avaa meille paljon ovia kasvavilla PLM-ratkaisujen markkinoilla”, kertoo Eplanin johtokunnan puheenjohtaja Maximilian Brandl.

Ratkaisujen toimittaja Eplan on nyt virallinen Siemensin PLM-ratkaisujen yhteistyökumppani. Osana huhtikuun puolivälissä solmittua kumppanuutta yritykset ovat kehittäneet hienostuneen, tulevaisuudessakin kestävän Eplan-alustan integroinnin osaksi Teamcenter PLM -ympäristöä. Eplanin johtokunnan puheenjohtaja Maximilian Brandl on tyytyväinen kehitykseen: ”Kumppanuusohjelman mukaisesti Eplan ja Siemensin PLM-ohjelmisto ovat todistaneet yhdessä vahvuutensa. Eplan-alustan integrointi TeamCenteriin avaa paljon ovia kasvaville PLM-ratkaisujen markkinoilla. Yhteiset asiakkaamme hyötyvät myös erittäin paljon tästä kasvaneesta johdonmukaisuudesta.” Siemens Industry Software GmbH & Co. KG:n varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Urban August näkee myös paljon etuja asiakkailleen: ”Eplanin integrointi Teamcenteriin sallii asiakkaidemme optimoida alojenvälisen yhteistyön ja käyttää Teamcenteriä yhteisenä alustana kaikille tuotteiden elinkaaren toimijoille”.

Monta yhdistettyä järjestelmää
Sähkösuunnittelua pidetään tuotekehitysprosessin tärkeänä osana. Eplan on kehittänyt yleisen moduulin Eplan-alustan integroimiseksi PLM-järjestelmiin. Teamcenterin integrointiyksikkö, joka on nyt liitetty tähän moduuliin, yhdistää Eplan-alustaratkaisun saumattomasti PLM-ympäristöön. Tämä tekee sähkösuunnittelusta osan digitaalista tuotteen mallia. Näin yritykset saavuttavat kattavan tuotteen elinkaaren hallinnan kaikilla aloilla.

Lisääntynyt prosessin luotettavuus

Integroitu työtapa parantaa tietojen johdonmukaisuutta paitsi tuotekehityksessä, myös koko tuotteen elinkaaren ajan. Kattavien ja johdonmukaisten perustietojen ansiosta ylläpidolle ja korjauksille voidaan tarjota optimaalinen tuki, joka heijastuu suoraan lyhyempinä huoltoaikoina ja pienempinä kuluina. Avoimuus on toinen tekijä, sillä päästään käsiksi suoraan digitaaliseen tuotteen malliin, vaikka tuotekehitysprosessi olisi jaettu eri maihin. Näin turvataan pysyvä tietojen vaihto ja lopulta taataan luotettavuus ja laatu koko tuotekehitysprosessin aikana.

Eplan on Siemensin PLM-ratkaisujen yhteistyökumppani: rajapinta Eplanin ja Teamcenterin välillä

Urban August: ”Eplanin integrointi Teamcenteriin sallii asiakkaidemme optimoida alojenvälisen yhteistyön ja käyttää Teamcenteriä yhteisenä alustana kaikille tuotteiden elinkaaren toimijoille”, selittää Siemens Industry Software GmbH & Co. KG:n varatoimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Urban August.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan