www.engineering-suomi.com
PRO-PEN

Kannettava M7000-merkintälaite

ProPenin kannettava M7000-stanssauslaite tarjoaa vihdoinkin helpon tavan merkitä pysyvästi kainkenlaiset osat ja jopa osat, joihin on vaikea ylettyä. M7000 on tehokas ja verrattoman helppokäyttöinen, erityisesti sen sisäänrakennetun kosketusnäytön ansiosta.

Kannettava M7000-merkintälaite
ProPen-tuotemerkin alla markkinoitava M7000 on markkinoiden helpoimmin kannettava merkintäpistooli. Siinä käytetään stanssausteknologiaa tekstin, logojen, aikaleimojen ja jopa 2D-koodien pysyvään merkitsemiseen. Osat voivat olla raskaita, suuria, litteitä tai kaarevia, mutta ne merkitään tarkasti jäljitystä varten. 
 
M7000 tarjoaa näin runsaasti lisäarvoa teollisuudenaloille, jotka ovat joutuneet tähän asti tyytymään vähemmän käytännöllisiin, huonommin kestäviin ja hitaampiin merkintäjärjestelmiin, kuten tarroihin, mustesuihkutulostukseen ja leimoihin verrattuina. Öljy- ja kaasuteollisuus, laivanrakennus, rautatieteollisuus, erikoisajoneuvot, työstökoneet ja sähkö- tai maanpuolustustarvikkeet ovat vain eräitä aloja, jotka erityisesti hyötyvät M7000-laitteesta. 
 
Kulkee mukanasi
Toisin kuin muut järjestelmät, M7000 on "kaikki yhdessä" -ratkaisu. Merkintäyksikkö, ohjain ja käyttöliittymä ovat yhdessä, kompaktissa kotelossa. Sen käyttöön ei tarvita ulkoista tietokonetta, ohjelmistoa tai näppäimistöä. Se on täysin itsenäinen ja helppo kantaa paikasta toiseen. Toinen ainutlaatuinen etu on M7000-yksikön vyötärölle asennettava litiumioni-akkupakkaus, joka tarjoaa rajattoman liikkuvuuden. 
 
Lyömätön merkintätehokkuus
M7000 tarjoaa luokassaan ainutlaatuisen merkintäsyvyyden ja se merkitsee kaikentyyppisten materiaalien osat tarkasti ja pysyvästi aina muovista kovimpiin metalleihin. Se sopii täydellisesti karkeiden tai käsiteltyjen pintojen merkitsemiseen (ennen hiekkapuhallusta, galvanointia, sinkopuhdistusta, korroosionkestävien maalien levitystä ja muita toimintoja) ja se tarjoaa Data MatrixTM-koodimerkinnän vaatiman laadun ja tarkkuuden. Sen suurelle merkintäalueelle (80 × 30 mm) mahtuvat suuretkin merkit ja käyttökertojen määrä on maksimaalinen.
 
Erinomainen ergonominen muotoilu ja erittäin helppo käyttö - kosketa ja merkitse!
M7000-laitetta on todellinen ilo käyttää. Sen kevyt ja ergonominen muotoilu vaimentaa tärinää huomattavasti ja tarjoaa erinomaisen vakauden. Sillä on helppo luoda laadukkaita merkintöjä kaikille pystysuorille tai kalteville pinnoille. 
 
M7000-laitteessa on myös 7-tuumainen värinäyttö, jonka intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa merkintöjen helpon ohjelmoinnin ilman apua. Ajansäästö ja virheiden riskin lasku ovat välittömiä etuja. Maailman johtavan kestävien merkintöjen teknologioiden kehittäjän Gravotechin monikielinen P07-ohjelmisto on yksinkertainen ja erinomainen ratkaisu fonttien, logojen ja merkintätiedostojen lataamiseen ja varmennuskopiontiin. 
 
M7000 toimitetaan käyttövalmiina ja koska kosketusnäytöistä on tulossa osa jokapäiväistä elämää, sen käyttöön ei tarvita koulutusta. Laite on suunniteltu Ranskassa käyttäen laadukkaita komponentteja ja iskunkestäviä komposiittimateriaaleja ja näin M7000 kestää vaikeimpiakin teollisuusympäristöjä. M7000 tarjoaa hyvää vastinetta rahalle: siinä on erittäin vähän kuluvia osia, se ei tarvitse lisätarvikkeita tai ennaltaehkäisevää huoltoa. Merkintäterän käyttöikä on pitkä ja se voidaan teroittaa uudelleen.Gravotechin maailmanlaajuinen tukiverkosto tukee koko järjestelmää.
 
 
Kannettava M7000-merkintälaite
Kannettava M7000-merkintälaite
Kannettava M7000-merkintälaite

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan