www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

40 % lisätilaa kytkinkaappiisi etä I/O -moduuleilla, jotka tekevät vaikutuksen ainutlaatuisen kompaktilla muotoilullaan

Pepperl+Fuchs täydentää laajaa I/O-moduulien sarjaansa puolikokoisilla kahdeksankanavaisilla digitaalitulon moduuleilla ja tarjoaa kompakteimman etä I/O -ratkaisun prosessiautomaatioon. Ohuet moduulit säästävät arvokasta tilaa kytkinkaapeissa ja vähentävät näin kuluja kanavaa kohden.

40 % lisätilaa kytkinkaappiisi etä I/O -moduuleilla, jotka tekevät vaikutuksen ainutlaatuisen kompaktilla muotoilullaan
Kuva 1: Digitaalitulon moduuli

Pepperl+Fuchs täydentää erityisen ohuiden moduulien tuotesarjaansa äskettäin kehitetyillä kahdeksan kanavan digitaalitulomoduuleilla. Pepperl+Fuchs on luonut uuden sähköisen rakenteen voidakseen tuottaa nämä uudet moduulit. Digitaalisten korkeatiheyksisten tulomoduuleiden uudet kotelot ovat vain puolet entisten versioiden leveydestä, mutta tämä johtuu osittain kompaktista liittimen rakenteesta. Kotelon edessä olevissa kahdessa plug-in-liittimessä on kahdeksan kontaktia. Lisäksi uudelleen muotoillussa kotelossa on LED-tilalamppuja jokaiselle kahdeksalle saatavilla oleville kanavalle, mikä mahdollistaa nopean diagnostiikan ja nopeuttaa sekä käyttöönottoa että ylläpitoa.

Uudet moduulit vievät noin 40 % vähemmän tilaa täydellisessä etä I/O -järjestelmässä mukaan lukien tietoliikenneyksikön liitin ja virtalähde, riippuen signaalisekoituksesta. Tämä pienempi asennustila lisää joustavuutta, kun suunnitellaan automaatioratkaisuja Pepperl+Fuchsin etä I/O -järjestelmien avulla. Innovatiiviset ja kapeat moduulit voidaan asentaa tiloihin, joihin suuremmat kytkentäkaapit eivät mahdu. Korkeatiheyksiset moduulit ovat puolet koosta ja niiden ohut profiili luo tilaa lisämoduuleille.

Analogiset vastineet otettiin käyttöön jokin aikaa sitten ja ne ovat innovatiivisen sähkösuunnittelun tulos. Korkeatiheyksiset moduulit ovat vain 16 mm leveitä, ne mahtuvat olemassa oleviin emolevyihin ja ne on helppo konfiguroida.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan