www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan avaa kolme uutta tytäryritystä Japaniin, Etelä-Afrikkaan ja Turkkiin

Ratkaisuntarjoaja Eplanilla on nykyisin yli 700 työntekijää ja sen 30-vuotisen taipaleen juhlavuoden tavoitteena on laajentaa toimintaa entisestään. Uusia tytäryrityksiä on avattu Japaniin ja Etelä-Afrikkaan. Turkin asiakkaat saavat myös pian palvelua suoraan tietokoneavusteisen suunnittelun asiantuntijalta. Tähän saakka yhteistyökumppanit ovat tarjonneet tukea näissä kolmessa maassa.

Eplan avaa kolme uutta tytäryritystä Japaniin, Etelä-Afrikkaan ja Turkkiin
Kuva: "Laajasti kansainvälisesti toimivat asiakkaamme hyötyvät laajasta maailmanlaajuisten markkinoiden läsnäolostamme ja tasaisen korkeasta laatutasostamme suhteessa palveluihin”, selittää Haluk Menderes, Eplan Software & Servicen toimitusjohtaja.

Monheim, 18. kesäkuuta 2014: Eplan jatkaa kansainvälistä laajentamistaan. Japani, Etelä-Afrikka ja Turkki ovat uusia suunnitteluohjelmistojen toimittajan suoramyyntikohteita.

Vuoden alussa perustettiin Eplan Software & Services K.K. ja sen pääkonttori on Tokiossa. Haaran perustamisesta vastaavat Shinya Nito toimitusjohtajana ja Tri Carsten Metelmann kansainvälisen myynnin johtajana. Tässä vaiheessa tarvitaan tiivistä yhteistyötä paikan päällä sisaryhtiön Rittalin kanssa, joka on ollut aktiivisesti Japanin markkinoilla viimeisten 25 vuoden aikana. Se tarjoaa järjestelmäratkaisuja ohjauskaappien suunnitteluun.

Japani on eräs maailman laajimmista ohjelmisto- ja valmistusteollisuuden markkinoista. Eplanin tavoitteena on osallistua tiiviimmin ohjelmistokehitykseen perustuvaan nopeatempoiseen suunnitteluun ja samaan aikaan tarjota asiantuntemustaan globalisoituvilla markkinoilla. Viime vuonna Mitsubischi Electric hyväksyi Eplanin eF@ctory Alliance -kumppanuusohjelmaansa.

Kesäkuun alussa uusi tytäryhtiö Eplan Software & Services (Pty) Ltd. aloitti toimintansa Etelä-Afrikassa toimitusjohtaja Johan Reyneken johdolla. Toimisto perustettiin Edenvaleen lähelle Johannesburgia ja näin se on myöskin Rittalin naapurissa. Tästä keskuksesta markkinoidaan Eplan Platformin integroivia järjestelmiä sähkö- ja hydrauliikkasuunnitteluun, ohjauskaappien ja johtosarjojen suunnitteluun. Vähitellen aloitetaan muita palveluita, kuten koulutus ja konsultointi ja myyntitiimiä laajennetaan.

Eplania edusti Etelä-Afrikassa yhteistyökumppani uuden tytäryhtiön perustamiseen asti ja näin voitiin laajentaa jo olemassa olevaa kaupallista menestystä. Näillä markkinoilla on suuria mahdollisuuksia ennen kaikkea autoteollisuuden alalla.

Myös Turkkiin ollaan perustamassa uutta tytäryritystä. Heinäkuun 2014 alussa Eplan Yazılım ve Yazılım Hizmetleri A.S. aloittaa kaupankäynnin Istanbulissa. Toimitusjohtaja Özgür Emekli johtaa tiimiä, joka palvelee suoraan ja kattavasti aloja koneiden- ja laitteiden rakentamisesta aina autoteollisuuteen.

Turkin monipuolinen liiketoimintaympäristö tarjoaa suuria kasvumahdollisuuksia. Ratkaisuntarjoaja valmistautuu suuriin mahdollisuuksiin ei pelkästään perinteisillä kone- ja laiterakennuksen ja autoteollisuuden aloilla vaan myös raskaan teollisuuden ja ohjauskaappien suunnittelun aloilla.

Kaksinumeroisen kasvun tavoite


Eplanin tavoitteet ovat korkealla. Suora pääsy kasvaville markkinoille on välttämätöntä, jos aiomme saavuttaa kaksinumeroisia kasvulukja kansainvälisessä liiketoiminnassa. ”Teknisten ratkaisujen valmistajana voimme markkinoida uusia tuotteita ja kattavaa palveluvalikoimaamme paremmin ja paljon nopeammin”, selittää Haluk Menderes, Eplan Software & Servicen toimitusjohtaja. Se ei hänen mielestään ole ainut mahdollisuus: "Laajasti kansainvälisesti toimivat asiakkaamme hyötyvät laajasta maailmanlaajuisten markkinoiden läsnäolostamme ja tasaisen korkeasta laatutasostamme suhteessa palveluihin”. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen tuen, niin prosessien konsultoinnissa ja teknisten ratkaisujen käyttöönotossa ja käytössä jopa kansallisten rajojen ylitse. Yhteistyössä Rittalin kanssa kansainvälisillä markkinoilla edistetään myös strategiaa nimeltään ”Rittal - The System”. Näissä maissa pyritään lisäksi edistämään maailmanlaajuisia kumppanuuksia johtavien palveluntarjoajien kuten Phoenix Contact ja Festo kanssa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan