www.engineering-suomi.com
EPLAN

Uusi palvelu: Eplan Marketplace

Kuka voi tukea tätä projektia?.


Kuka voi tukea tätä projektia? Uutuuspalvelu EPLAN Marketplace on kansainvälinen alusta, joka verkottaa CAE-ohjelmistojen käyttäjät ja palveluntarjoajat esimerkiksi suunnittelussa, ohjauskaappien- ja keskusten rakentamisessa ja valmistuksessa. Nopea yhteys palveluntarjoajiin näissä Eplan-ympäristöissä takaa häiriöttömän työskentelyn projektin parissa myös silloin, kun resurssiongelmia ilmenee.Uusi palvelu: Eplan Marketplace
Marco Litto.jpg: »Tahdomme, että asiakkaamme kaikkialla maailmassa menestyvät,» sanoo Eplanin strategia- & kehitys-ohjelman varatoimitusjohtaja tiivistää Marko Litto periaatteen.

Uusi Eplan Marketplace on nyt toiminnassa ja se tarjoaa yrityksille ympäri maailmaa nopean yhteyden palveluntarjoajiin Eplanin kattamilla aloilla. Marketplace-alustalla, johon pääsee Eplanin verkkosivuston kautta, voi etsiä palveluntarjoajia, jotka tarjoavat Eplan-sovelluksiin linkittyviä palveluja.

Älä käytä aikaa etsimiseen - käytä se löytämiseen
EPLAN Marketplacen luojien tavoite on selvä: »Tahdomme, että asiakkaamme kaikkialla maailmassa menestyvät,» sanoo Eplanin strategia- & kehitys-ohjelman varatoimitusjohtaja Marco Litto. Päivittäinen liiketoiminta osoittaa, että projektiliiketoiminnalla on monia alakohtaisia esteitä liittyen tietojen valmisteluun ja integrointiin. Yritykset eivät toisinaan pysty hoitamaan näitä omin voimin. Usein ne tarvitsevat tuekseen myös henkilöstöresursseja. Tämä herättää kysymyksen: Mikä toimittaja, erityisesti Eplan-ympäristössä, sopii tähän? Siitä alkaa työläämpi etsintä, erityisesti maissa, joissa Eplan-asiantuntemuksen kattavuus on vähäisempi. Tähän asti Eplanin myynti on auttanut luomaan yhteyksiä yrityksiin. Tämä hakuprosessi yksinkertaistuu nyt Marketplacen avulla.

Nopea yhteys kansainvälisiin toimittajiin

Eplan Marketplace on jaettu kolmeen sektoriin. Suunnittelupalvelusektoriin kuuluu yrityksiä, joiden toimintaan kuuluu piirikaavioiden luonti, hardware-suunnittelu ja laitetietojen määritys. Yritykset voivat löytää etsimänsä esimerkiksi projektien pullonkaulojen kompensoimiseksi. Moduulien valmistussektori kattaa ohjauskaappien suunnittelun, keskusten valmistuksen, kaapelien kokoonpanon ja johdinsarjojen luonnin. Yleinen konsultointi -kategoria sisältää palveluntarjoajat, jotka neuvovat asiakkaita aloilla kuten ERP, PLM ja ohjelmistokehitys (PLC jne.). Käyttäjät voivat filtteröidä, mitkä palveluntarjoajat soveltuvat mihinkin tehtäviin hakemalla käytettävän ohjelmiston, palvelutyypin tai maakohtaisen alueen mukaan. Yhteydenotto yrityksiin voidaan aloittaa myös suoraan alustan kautta.


Uusi palvelu: Eplan Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: Karttapohjaisen näkymän avulla on helppo löytää toimittajat, jotka voivat tarjota tukea kansainvälisessä markkinaympäristössä.

Tunnuslause: testattu laatu

Miten tämä toimii? Palveluntarjoajat voivat rekisteröityä verkkosivuston kautta maksutta. Eplan Marketplaceen osallistumisen edellytyksenä on todistettu pätevyys - esimerkkinä työntekijä, joka on kouluttautunut sertifioiduksi Eplan-suunnittelijaksi, sekä vähintään yhden referenssiasiakkaan arvioinnin toimittaminen Marketplace-portaaliin. Tämän jälkeen Eplanin johto validoi palveluntarjoajan ja pätevyyden, ja onnistuneen tarkistuksen jälkeen yritys lisätään Marketplaceen. Luettelo ja sen käyttö ovat luonnollisesti myös maksuttomia. Käyttäjät voivat lähettää yhteydenottolomakkeella tiedustelun palveluntarjoajalle. Palveluista sovitaan ja ne laskutetaan Marketplacen ulkopuolella. Alustalle voi jättää palautetta, joka voi auttaa muita kiinnostuneita osapuolia valitsemaan tulevan palveluntarjoajansa.


Uusi palvelu: Eplan Marketplace
Services.jpg: Eplan Marketplacen tavoite: nopea yhteys Eplan-ympäristön palveluntarjoajiin ympäri maailmaa.

Pieniä ja keskisuuria yrityksiä on jo listattu Marketplaceen ja Eplan aikoo laajentaa tätä tarjontaa. Yrityksiä, joilla on vastaavaa asiantuntemusta suunnitteluympäristössä ympäri maailmaa, kannustetaan rekisteröitymään Marketplaceen.

Lisätietoja osoitteessa:
https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan