www.engineering-suomi.com
NSK

Vaate- ja tekstiilipainokoneissa hyödynnetään NSK:n NH/NS-sarjan lineaariohjaimia

Vaatetus-, pukeutumis- ja kodintekstiiliteollisuudessa käytettävien nopeiden teollisten digitaalitulostimien kehittämisen ja valmistuksen johtava asiantuntija hyödyntää NSK:n NH/NS-sarjan lineaariohjaimien lukuisia ominaisuuksia. Erityinen pintakäsittely suojaa erityisesti lineaarisia ohjaimia kulumiselta yrityksen uusimmassa suoraan vaatteisiin painavassa digitaalitulostimessa. Tämä on tärkeä ominaisuus, koska uuden koneen painatusmäärä on korkea.

Seuraavan sukupolven painokone tarjoaa vaatetukseen koristeita suunnitteleville ja silkkipainoa käyttäville henkilöille ainutlaatuisen työkalun, jonka avulla he pystyvät vastaamaan tekstiilien toimitusketjun nykyisiin ja tuleviin haasteisiin. Suuren volyymin koneen tyypillinen vuotuinen tuotantokapasiteetti on jopa satoja tuhansia painatuksia.

Kaikki yrityksen täysin integroidut tulostusratkaisut tarjoavat asiakkaille laatua, luotettavuutta ja lisäarvoa, mutta näiden tavoitteiden saavuttaminen edellyttää oikein määriteltyjen komponenttien käyttöä.

Uutta tulostinta kehittäessään yritys tiesi, että liikkeeseen kaikilla akseleilla käytettävien lineaariohjaimien oli voitettava erityiset haasteet. Tulostimen sisäpuoli on lineaariohjaimille haastava ympäristö, koska tulostusprosessin synnyttämä kosteuden ja haihtumisen yhdistelmä kuluttaa niitä.

Koska konevalmistaja halusi käyttää ensiluokkaisia merkkituotteita ja luotettavia toimituskumppaneita, yritys kääntyi NSK:n puoleen ratkaisun löytämiseksi. NSK:n asiantuntijatiimi suoritti kattavan sovellus- ja työympäristöarvion, minkä jälkeen se suositteli NH/NS-sarjan lineaariohjaimia, joissa käytetään erityistä kulumiselta suojaavaa pintakäsittelyä.

NH/NS-sarjan lineaariohjaimet tarjoavat huomattavasti paremman käyttöiän innovatiivisten ominaisuuksien kuten erityisesti kehitetyn kuulaurageometrian ansiosta. Lisäksi jopa 30 % dynaamisempi kuormitusluokitus (aikaisemman sukupolven tuotteisiin verrattuna) tarjoaa loppukäyttäjille kaksinkertaisen väsymisiän huomattavasti kompaktimmassa ja kevyemmässä muodossa. Saatavilla on myös matalalämpötilakromi- ja fluoridimatalalämpötilakromikäsittelyjä, jotka parantavat kestävyyttä entisestään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut versiot ovat ihanteellisia käytettäväksi mahdollisesti syövyttävissä ympäristöissä.

NH/NS-sarjan lineaariohjaimien erinomaisten teknisten ominaisuuksien lisäksi teollisen digitaalitulostimen valmistaja halusi mahdolliselta toimittajaltaan joustavuutta siksi, että yritys kasvaa nopeasti ja koneen odotetaan siirtyvän nopeasti konseptista tuotantoon. NSK pystyi kuitenkin vakuuttamaan asiakkaan siitä, että sen strategisesti eri puolille Eurooppaa sijoitetut työpajat ja varastot pystyvät vastaamaan asiakkaan kysyntään.

NH/NS-lineaariohjaimista on saatavana YouTube-video osoitteessa https://youtu.be/_62TERdoodU

NH/NS-sarjan lineaariohjaimien erikoispinnoite suojaa niitä digitaalitulostimien sisällä vallitsevaa aggressiivista työympäristöä vastaan


Vaate- ja tekstiilipainokoneissa hyödynnetään NSK:n NH/NS-sarjan lineaariohjaimia
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan