www.engineering-suomi.com
EPLAN

24/7: Korkealaatuinen tuki

Maailmanlaajuisesti toimivat yritykset työskentelevät usein kellon ympäri. Aikataulut ovat tiukkoja ja pitää kehittää uusia tuotteita. Eplan tukee näitä yrityksiä niiden tavoitteiden saavuttamisessa uudella High Value Support -ohjelmallaan. Yritykset voivat hyötyä laajennetuista tukipalveluista, kuten maailmanlaajuinen 24-tunnin englanninkielinen tuki puhelimitse, vastaukset alle 2 tunnissa, ongelma-analyysi etätyökalun kautta ja henkilökohtainen asiakaspalvelu teknisen tuen päällikön kanssa.

24/7: Korkealaatuinen tuki
Bernd Schewior.jpg: ”Autamme asiakkaitamme työskentelemään Eplanin kanssa mahdollisimman tehokkaasti kaikkialla maailmassa,” kertoo ammatillisten palveluiden päällikkö Bernd Schewior.

Monheim/Nürnberg 25. marraskuuta 2014 - Monet yritykset työskentelevät useista maailmanlaajuisista sijainneista ja niiden suunnittelutekniikan yksiköissä on henkilökuntaa vuorokauden ympäri. Toimintavarmuus ja järjestelmän käytettävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä ja halutaan korkealaatuista asiakaspalvelua. Uudella maksullisella High Value Support -palvelullaan ratkaisuntarjoaja Eplan tarjoaa täyttä tukea maailman ympäri. Maailmanlaajuisesti toimivat yritykset hyötyvät puhelintuesta, joka on saatavana ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä alle kahden tunnin odotusajalla Eplan-teknikon kanssa sekä henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta teknisen tuen päällikön kanssa. Eplanin tavoite tällä laajapohjaisella palveluntarjonnalla on haastava. ”Autamme asiakkaitamme työskentelemään Eplanin kanssa mahdollisiman tehokkaasti kaikkialla maailmassa,” kertoo ammatillisten palveluiden päällikkö Bernd Schewior. Tätä teknistä tukea täydennetään verkkopohjaisella Eplan Solution Centerillä ja sen integroidulla tietokannalla, josta käyttäjät löytävät ratkaisuja ja dokumentaatiota hakusanahaulla ja ratkaisevat nopeasti mahdolliset ongelmat itse.

Teknisen tuen päälliköt tarjoavat henkilökohtaisen yhteyden ja he tuntevat asiakkaan järjestelmäympäristön ja prosessit. Päälliköillä on yleiskuva kaikista saapuvista tukipyynnöistä ja he ovat vastuussa siitä, että käyttäjät saavat tarvitsemansa tiedot. Heillä on monen vuoden kokemus tenisestä asiakastuesta ja kehittyneiden järjestelmien ylläpidosta ja he työskentelevät läheisesti Eplanin asiantuntijoiden kanssa.

Kolme tukitasoa vastaavat tarpeisiisi

Jokaisella yrityksellä on oma rakenteensa ja erilaiset teknisen tuen vaatimukset, joten Eplan tarjoaa kolme eri ohjelmistopalvelutasoa, joista valita. Eplan Basic Support oli aikaisemmin osa standardipalvelua ja se tarjoaa kaikki teknisen tuen ydintoiminnot, kuten päivitykset, pääsyn Eplan Solution Centeriin ja Eplan Data Portaliin sekä puhelintuen arkipäivisin välillä 8:00 ja 17:00 monella eri kielellä. Tämän vuoden alussa tähän pakettiin lisättiin pääsy Eplan Solution Centeriin ja siihen kuuluu useita etuja, kuten integroitu tietokanta. Premium Support -paketin valitsevat yritykset saavat lisäetuja, kuten lyhyemmät odotusajat, tukea useammille ohjelmistoversioille ja IT-sovellusten laajennetun tuen. Korkein taso on High Value Support ja siihen kuuluu yrityspalveluiden täydellinen valikoima.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan