www.engineering-suomi.com
BRADY

Kaikki tarvitsemasi putkimerkit

Ammattilaisten käyttöön tarkoitetut putkimerkit toimivat mukautuvina kaavioina, joiden avulla insinöörit voivat määrittää oikean toimenpidekohdan ja -ajan. Asianmukaisesti paikoilleen asennetun putkimerkin avulla työntekijät ja urakoitsijat saavat hetkessä käsityksen siitä, kuinka laitoksesi toimii. Brady tarjoaa vaatimustenmukaiset ja kestävät ammattilaisten käyttöön tarkoitetut putkimerkit, jotka mukautuvat kaikkiin yrityskohtaisiin ja valtiollisiin standardeihin.

Kaikki tarvitsemasi putkimerkit
Kaikki värit ja koot
Painatustekniikkaan tehtyjen uusien investointien ansiosta Brady pystyy vastaamaan putkimerkinnän suuriin haasteisiin ja tarjoamaan entistä monipuolisempia räätälöintimahdollisuuksia. Investointien ansiosta Brady voi tarjota vaatimustenmukaisia putkimerkkejä eri teollisuudenaloille, kuten kemianteollisuuteen, öljy- ja kaasuteollisuuteen, energia-, meri-, elintarvike-, juoma-, rakennus- ja valmistusteollisuuteen sekä yleisesti prosessiteollisuuteen. Itseliimautuvat ja liimautumattomat putkimerkit ovat saatavissa kaikissa kansainvälisten ja kansallisten standardien ja yritysstandardien mukaisissa väreissä, ko’oissa ja taitoissa.

Kesäkuu 2015: Aineiden ja seosten luokitus, merkinnät ja pakkaaminen – CLP

Kaikkien vaarallisten kemikaalien ja kemiallisten seosten on Euroopan unionissa noudatettava aineiden ja seosten luokituksesta, merkinnöistä ja pakkaamisesta annettua asetusta N:o 1272/2008 (CLP/GHS-asetus) ja direktiiviä 2014/27/EU. Edellä mainittuihin vaarallisiin kemikaaleihin ja kemiallisiin seoksiin luetaan putkia pitkin teollisuuslaitoksissa kulkevat kemialliset seokset. Bradyn putkimerkkien mukana toimitetaan asianmukaiset symbolit, jotka helpottavat CLP/GHS-asetuksen noudattamista ja joissa ilmoitetaan selkeästi riskeistä, joita putken sisällöstä voi koitua työntekijöille, urakoitsijoille tai pelastustyöntekijöille.

Kestävyys
Kaikki Bradyn putkimerkit on valmistettu Bradyn tutkituista ja testatuista etikettimateriaalirakenteista sekä öljyä, kaasua, kemikaaleja, liuottimia ja pitkäaikaiselle UV-säteilylle altistumista kestäviksi suunnitelluista liima-aineista ja musteista. Tämän ansiosta Bradyn putkimerkit pysyvät paikoillaan ja säilyttävät luettavuuden pitkiäkin aikoja vaativissa olosuhteissa.

Saat lisätietoja Bradyn putkimerkeistä tai niiden erityisistä materiaalivaatimuksista ottamalla yhteyttä Bradyyn osoitteessa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan