www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusi V16-polviakselimoottorisarja tarjoaa tehostettua nopeutta

Parker Hannifinin, maailman johtavan liikkeenhallintateknologioiden valmistajan, Pump and Motor Division Europe (PMDE) on ilmoittanut lanseeraavansa uuden säätötilavuuksisen V16-polviakselimoottorisarjan.

Parkerin uusi V16-polviakselimoottorisarja tarjoaa tehostettua nopeutta

Uusi V16 on tunnettujen V12- ja V14-moottorisarjojen edelleen kehitetty versio, joka tarjoaa ainutlaatuisen nopeussuorituskyvyn ja paineluokitukset, mikä parantaa tuottavuutta ja turvallisuutta rakentamisen, merenkulun, avomeren, öljy- ja kaasuteollisuuden sekä maatalouden sovelluksissa.

Uudet moottorit ovat saatavilla kahdessa eri koossa: V16-220 ja V16-270. Ne on suunniteltu sekä avoimen että suljetun piirin tiedonsiirtoon ja suunnattu erityisesti korkean suorituskyvyn koneille. Innovatiivisen differentiaalisen männänohjausjärjestelmän, 3-suuntaisen venttiilin ja luokkansa parhaan syrjäytyssuhteen (5.5:1) ansiosta V16 mahdollistaa sulavan ja tarkan ohjauksen. Patentoitu pallomainen mäntärakenne laminoiduilla männänrenkailla mahdollistaa akselin korkean, kilpailijoihin verrattuna jopa 30 % paremman, nopeuskapasiteetin. Tämän ja jopa 550 baarin korkean paineensietokyvyn ansiosta V16 tarjoaa suuremman tehon ja pidemmän käyttöiän.

Lisäksi pallomainen mäntärakenne mahdollistaa jopa 99 %:n volumetrisen hyötysuhteen. Kyky käyttää moottoreita nollasiirtymällä ja joutokäynnillä mahdollistaa merkittävät polttoainesäästöt. "Uusi V16 on mahdollisesti markkinoiden tehokkain säätötilavuuksinen polviakselimoottori", kertoo Christian Bengtsson, Product Leader, Pump & Motor Division Europe. "Alennamme käyttökustannuksia merkittävästi vähentämällä tehonkulutusta, tuemme OEM-valmistajien päästövähennystavoitteita ja täytämme tulevaisuuden ympäristövaatimukset."

V16 on saatavilla ISO- ja SAE-versioina sekä monipuolisilla aukotusvaihtoehdoilla, mukaan lukien vakiomalliset aksiaaliset ja säteittäiset aukot. Parker tarjoaa myös seurantaratkaisut, joissa on uusi sijaintianturi ja helposti kytkettävä nopeusanturi.

Lue lisää V16-polviakselimoottorisarjasta osoitteesta https://discover.parker.com/V16 tai https://ph.parker.com/fi/fi/axial-piston-variable-motors-series-v16.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan