www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

ECOM Instruments SPS 2022 -messuilla: Luonnostaan turvallinen mobiililaite-ekosysteemi kaikkiin älytehdasskenaarioihin

Robustien ja luonnostaan turvallisten älylaitteiden ansiosta työntekijät voivat suorittaa tiedonkeruuta, älykästä kunnossapitoa ja etäapua myös räjähdysvaarallisilla alueilla. Smart Production Solutions SPS-messuilla 8.–10. marraskuuta Nürnbergissä Pepperl+Fuchsin ECOM Instruments -tuotemerkki esittelee hallissa 7A ja esittelypisteessä 411 monipuolisen ekosysteemin, joka yhdistää mobiilit työntekijät ja älytehtaan vaaralliset alueet. Älypuhelimet, tabletit ja älylasit tarjoavat mobiileille työntekijöille lähes rajattoman joustavuuden kaikissa sovellusskenaarioissa.

ECOM Instruments SPS 2022 -messuilla: Luonnostaan turvallinen mobiililaite-ekosysteemi kaikkiin älytehdasskenaarioihin

Mobiilit työntekijät saavat ECOM Instrumentsin Visor-Ex® 01 -älylaseista korkeatehoisen kumppanin kaikkiin tehtäviin, jotka edellyttävät handsfree-käyttöä ja jatkuvaa viestintää

Olipa kyse sitten dokumentoinnista, digitaalisista työmääräyksistä, rakennuspiirustusten katselusta, älykkäistä toiminnoista tai reaaliaikaisesta "näe mitä minä näen" -viestinnästä etätuen kanssa: ECOM Instruments tarjoaa jo nyt näihin nykyisiin ja tuleviin sovellusskenaarioihin kattavan tuotevalikoiman, joka koostuu luonnostaan turvallisista älylaitteista, oheislaitteista, yrityksen omien sovellusinsinöörien tarjoamasta konsultoinnista ja asiakastuesta sekä digitaalisista palveluista. ECOMin valikoimassa korkea suorituskyky, luotettava viestintä ja helppokäyttöisyys yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi konseptiksi. Älykkäät ratkaisut avaavat uuden ulottuvuuden digitaaliseen yhteistyöhön räjähdysvaarallisilla alueilla - paikasta riippumatta, nopeasti ja turvallisesti. Älykkäät ja luonnostaan turvalliset laitteet, huipputason ohjelmistot ja digitaaliset palvelut mahdollistavat sen, että mobiilit työntekijät voivat jakaa tietotaitoa digitaalisesti reaaliajassa tai tuoda asiantuntijan virtuaalisesti tapahtumapaikalle. Tuloksena ovat paremmin ennakoitavissa ja hallittavissa olevat kevyet prosessit, seisokkien vähenemisen tuomat kustannussäästöt sekä parempi tuottavuus ja kestävä tiedonhallinta. Messuvieraat voivat Smart Production Solutions SPS -messuilla 8.–10. marraskuuta 2022 Nürnbergissä Saksassa hallissa 7A ja esittelypisteessä 411 tutustua tarkemmin ECOM Instrumentsin vaarallisille alueille tarkoitettuun kattavaan palveluvalikoimaan.

Digitaalinen tuki myös handsfreelle: Visor-Ex® 01
ECOM Instrumentsin kohokohtana ammattimessuilla ovat Visor-Ex® 01 -älylasit, jotka ovat 180 gramman painoisina markkinoiden tämän hetken kevyimmät luonnostaan turvalliset älylasit. Visor-Ex® 01 on ensimmäinen kaltaisensa ATEX- ja IECEx-sertifioitu laite. Älylasien ainutlaatuisena piirteenä on jakaa eri toiminnot yksittäisiin komponentteihin painon minimoimiseksi. Integroidulla kameralla ja mikrofonilla varustetuista älylaseista, älypuhelimesta Smart-Ex® 02 ja ulkoisesta akkuyksiköstä koostuva modulaarinen järjestelmä tarjoaa mobiilille työntekijöille mahdollisimman korkean joustavuuden sekä uusia etätyöskentelytapoja - esimerkiksi käsien pitäminen vapaana erilaisia tehtäviä varten. Visor-Ex® 01 -älylasien OLED-näytössä näytetään työssä tarvittavat tiedot. Kun mobiili työntekijä voi keskittyä häiriöittä käsillä olevaan tehtävään, työnkulun keskeytysten ja virheiden riski vähenee.


ECOM Instruments SPS 2022 -messuilla: Luonnostaan turvallinen mobiililaite-ekosysteemi kaikkiin älytehdasskenaarioihin
Mobiilit työntekijät voivat ECOM Instrumentsin kenttätestatun Smart-Ex® 02 -älypuhelimen avulla tutustua ensiksi tehtävään liittyviin asiakirjoihin, kuten tarkistuslistoihin, ja siirtyä sitten handsfree-tilaan Visor-Ex® 01 -älylasien avulla. Järjestelmän modulaarinen rakenne antaa liikkuville työntekijöille mahdollisimman suuren joustavuuden työtehtävissä

Nyt saatavana myös käytettäväksi vyöhykkeellä 1/21: Tab-Ex® 03
Luontaisesti turvallinen Tab-Ex® 03 -tabletti suurella 8-tuumaisella näytöllä osoittautuu käteväksi työkaluksi vaativissa digitaalisissa työnkuluissa, kuten yksityiskohtaisten suunnitelmien tai pitkien tarkistuslistojen läpikäymisessä. Lokakuun 2022 lopusta lähtien Tab-Ex® 03 on ollut saatavana ei pelkästään DZ2-versiona (vyöhyke 2/22), vaan myös DZ1-varianttina käytettäväksi vyöhykkeellä 1/21. Näin se tuo Samsung Galaxy Tab Active3:n suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden laitosalueille, joilla voi esiintyä räjähdysherkkää ilman ja syttyvien aineiden seosta. Mobiileille työntekijöille tämä tarkoittaa tuottavuuden lisääntymistä päivittäisessä työssä. 13 megapikselin takakameran ja 5 megapikselin etukameran ansiosta työntekijät voivat esimerkiksi lisätä reaaliaikaiseen dokumentaatioon korkearesoluutioisia valokuvia ja videoita. Samsung Knoxin uusi Enterprise Edition takaa tinkimättömän tieto- ja laiteturvallisuuden.


ECOM Instruments SPS 2022 -messuilla: Luonnostaan turvallinen mobiililaite-ekosysteemi kaikkiin älytehdasskenaarioihin
ECOM Instruments jatkaa yrityksen 8-tuumaisen Tab-Ex®-sarjan menestystarinaa käyttämällä sisäisesti luonnollisesti turvallisen Tab-Ex® 03 -tabletin DZ1-varianttia (vyöhyke 1/21 ja divisioona 1)

Älykästä viestintää matkan päällä: Smart-Ex® 02
Kuten Tab-Ex® ja Visor-Ex®, myös luonnollisesti turvallinen Smart-Ex® 02 -älypuhelin sulkee digitalisaatioaukon räjähdysvaarallisilla alueilla: Tällaisissa tiloissa saa käyttää vain kyseiselle räjähdysvaaralliselle alueelle sertifioituja mobiililaitteita. Tietolähteenä ja dokumentointivälineenä Smart-Ex® 02 helpottaa mobiilien työntekijöiden rutiinitehtäviä, jotka liittyvät räjähdysvaarallisilla alueilla olevien laitteiden ja koneiden diagnosointiin, kunnossapitoon ja huoltoon. Digitaalinen dokumentointi älypuhelimen avulla takaa saumattoman tiedonhallinnan reaaliajassa. Ergonomista älypuhelinta voi käyttää intuitiivisesti vaikka käsineet kädessä. Push-to-talk- ja hälytyspainikkeet takaavat maksimaalisen helppokäyttöisyyden lisäksi myös mobiilin työntekijän turvallisuuden. Kiitos laajennetun lämpötila-alueen -20 °C ... +60 °C, Gorilla Glass -lasista valmistetun robustin näytön ja jopa 24 tuntia käytössä kestävän akun, Smart-Ex® 02 on optimoitu käytettäväksi vaativissa teollisuusympäristöissä.

Digitaaliset tuotteet ja palvelut, kuten ECOM Instrumentsin automaattinen esikonfigurointi ja kattava mobiililaitteiden hallinta ja laiteanalytiikka, varmistavat, että älylaitteet mukautuvat uusiin haasteisiin hetkessä - esimerkiksi over-the-air-päivitysten avulla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan