www.engineering-suomi.com
Parker News

PCH Network Portal tarjoaa tehdasautomaation uusilla Ethernet-tiedonsiirtomoduuleilla

Parker Hannifin julkaisee PCH Network Portalin, uuden lähestymistavan Ethernet-viestintämoduuleihin, joka muuttaa koneen I/O-arkkitehtuuria. Se voi auttaa vähentämään konekustannuksia, käynnistysaikaa ja seisokkeja tehdasautomaatiomarkkinoilla.

PCH Network Portal tarjoaa tehdasautomaation uusilla Ethernet-tiedonsiirtomoduuleilla

Ethernet-tiedonsiirtomoduuli vastaa käyttäjän vaatimuksia koneen koko käyttöiän ajan suunnittelusta ja integroinnista aina tuotannon ja ylläpidon vaatimuksiin asti. Useimmat nykyiset ratkaisut ovat rakenteeltaan modulaarisia ja mitoiltaan vaihtelevia, mutta PCH-verkkoportaali integroi konfiguraationsa monipuolisuuden yhteen kompaktiin pakettiin ja erottuu näin markkinoilla.

Toisen tärkeän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat hyödyntää IO-Linkiä ja siten laajentaa yhteyksiä etä-IO-järjestelmiin ja vähentää langallisia yhteyksiä. IO-Linkin joustavuus mahdollistaa myös liitäntäportin määrittämisen digitaaliseksi tuloksi (DI), digitaaliseksi lähdöksi (DO) tai IO-Link-pääportiksi. Tämä tuo lisäarvoa sovelluksiin, joihin sisältyy materiaalinkäsittelyjärjestelmiä, ajoneuvon runkokokoonpanoja, teollisia kokoonpanolinjoja, robottien tarttujia (end-of-arm tooling, EOAT) ja muita automaattisia teollisia varusteita.

PCH-verkkoportaalin hajautetut I/O- ja IO-Link-pääportit tasoittavat tietä optimoidulle konearkkitehtuurille ja korkeamman tason konfiguroitavuudelle osana Parker Hannifinin kenttäväylä-/teollisuusverkkotarjontaa. Ne ovat yhdistettävissä Parkerin H-sarjan viiden koon ISO-venttiileihin.PCH-verkkoportaali voi viestiä monien teollisuussäätimien kanssa, sillä se tukee EtherNet-/IP-, PROFINET-, Modbus TCP- ja EtherCAT-protokollia. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen ratkaisun moniin joustavan valmistuksen sovelluksiin, kuten muun muassa silloin, kun koneen vaihdot ovat yleisiä, kun PLC:t eivät aina ole käytettävissä tai kun tuotantotilan esteet tekevät asennuksesta, konfiguraatiosta ja vianmäärityksestä aikaa vievää.

Koneensuunnittelun muuttaminen on helppoa konfiguroitavan I/O:n, PNP-/NPN-virtapiirikytkentöjen ja kussakin portissa olevan IO-Linkin ansiosta. Sisäänrakennetut ohjelmointitoiminnot (kuten värähtelyn eston ajastimet ja aikaleimatut rullaavat 40-virheet, varoitukset ja tapahtumalokit) helpottavat vianmääritystä ja integrointia myös kokemattomille ohjelmoijille. Käyttäjät voivat konfiguroida ja suorittaa vianmäärityksiä kannettavan tietokoneen, tabletin tai puhelimen kautta käyttämällä suojattua ja lukittavaa Bluetooth®-yhteyttä.

PCH-verkkoportaalia voidaan käyttää –15, +49 °C:n lämpötiloissa. Sen IP65-luokitellun, hitsausroiskeita kestävän kotelon sisällä on konfiguroitavat IO-Link-pääportit, mikä valmistelee koneet tulevaisuutta varten verkkoarkkitehtuurien muutoksiin.

Lue lisää PCH-verkkoportaalista osoitteesta https://ph.parker.com/fi/fi/pch-network-portal.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan