www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin F10 taivutettu akselinen pumppu- ja moottorisarja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn keskiraskaassa käytössä

Parkerin F10-sarja tarjoaa parannettua virransäästöä, luotettavuutta ja kestävyyttä liikkuvien koneiden sovelluksissa maataloudessa, rakentamisessa, kaivosteollisuudessa, merenkulussa ja offshore-teollisuudessa, öljyssä ja kaasussa sekä kuljetuksissa.

Parkerin F10 taivutettu akselinen pumppu- ja moottorisarja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn keskiraskaassa käytössä

Uusi F10-sarja on saatavilla seitsemällä kierrostilavuudella välillä 30–125 cc, ja se on suunniteltu sekä avoimen että suljetun piirin tiedonsiirtoon. Patentoidun pallomaisen mäntäkonseptin ansiosta F10-sarja tarjoaa mahtavan tehokkuuden, mikä vähentää energiahäviöitä.

F10-sarja noudattaa Parkerin raskaan käytön F11- ja F12-sarjojen tuttua suunnittelukonseptia, johon kuuluvat kaksoiskartiolaakerit ja hammaskehien synkronointi, jotta saadaan huippuluokan luotettavuus ja kestävyys. Uudessa sarjassa on jopa 13 % pienempi painevaippa ja 25 % alhaisempi paino kuin vastaavassa F12:ssa, mikä helpottaa asennusta huomattavasti. Pallomainen mäntä mahdollistaa jopa 96 %:n volumetrisen hyötysuhteen.


Parkerin F10 taivutettu akselinen pumppu- ja moottorisarja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn keskiraskaassa käytössä

F10-sarja on saatavilla ISO-, SAE- ja kasettiversioina ja monipuolisilla akselivaihtoehdoilla. Parker tarjoaa tuotteen tueksi myös laajan valikoiman nopeusantureita ja integroituja venttiililisävarusteita.

Lue lisää F10-polviakseli pumppu- ja moottori sarjan osoitteesta:

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan