www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

UMB800

Pepperl+Fuchsin UMB800 on maailman pienin kiinteässä ruostumattomassa teräskotelossa oleva ultraäänianturi. Se on valmistettu täysin FDA-yhteensopivista materiaaleista. Sen laaja tunnistusalue ja erittäin kompakti muotoilu tarjoavat uusia automaatiomahdollisuuksia hygieenisiin sovelluksiin.

UMB800
UMB800-sarjan uusissa antureissa on hygieeninen kotelo, joka on tehty täysin ruostumattomasta V4A-teräksestä. Kotelon pinnan soroisuus on alle 0,8 µm ja näin minimoidaan mikrobikontaminaatio. Ulkopinta on hermeettisesti suljettu ja raoton. Anturi kestää höyrysuihkutusta ja aggressiivisia puhdistusaineita. Sen suojaus on IP68/IP69K ja se on ECOLAB-sertifioitu. Kun anturi asennetaan olemassaoleviin järjestelmiin, niiden puhdistusprosesseja ei tarvitse muuttaa.

UMB800 on maailman pienin ultraäänianturi kiinteässä ruostumattomasta teräksestä olevassa kotelossa. Sen halkaisija on 18 mm ja pituus 55 mm. Kompakti muotoilu ei kuitenkaan heikennä sen tehokkuutta: se tarjoaa poikkeuksellisen laajan mittausalueen, sen kuollut alue on vain 70 mm ja sen tunnistamisalue on 800 mm.

Anturi noudattaa European Hygienic Engineering and Design Groupin (EHEDG) säännöksiä. Kaikki materiaalit ovat FDA-yhteensopivia. Sertifiointi kattaa sille erityisesti suunnitellun hygienisen asennuskoukun. Kokoonpanoa varten ei tarvita työkaluja. Anturi kestää huomattavat lämpötilavaihtelut ja se on käyttökelpoinen jopa jatkuvassa 85 °C lämpötilassa.

UMB800


UMB800-sarja on suunniteltu lähinnä käytettäväksi hygieniasovelluksissa (ruokateollisuus ja lääkkeet). Sen vahvuudet tulevat ilmi, kun sitä käytetään aggressiivisissa ympäristöissä käytettävissä sovelluksissa, kuten kemian- ja vulkanointiteollisuus. Tämä koskee myös järjestelmiä, joissa käytetään vahvoja puhdistusmenetelmiä. Tyypillisiä sovelluksia ovat ruuan pakkaaminen lämpömuovattuihin alustoihin ja vastaanottotankkien täyttötason mittaus sekä autonrenkaiden valmistuksen sovellukset tai prosessit galvanointi- ja maalausjärjestelmissä esimerkiksi osien liikkuminen happokylpyyn ja sieltä pois.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan