www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker esittelee uuden AC Drive Controllerin

Parker on esitellyt AC20F-taajuusmuuttajan, modulaarisen taajuusmuuttajan, joka on suunniteltu hydraulisovelluksiin ja muuttuvanopeuksisille hydraulipumppujärjestelmille, mukaan lukien sen Drive Controlled Pump.

Parker esittelee uuden AC Drive Controllerin

AC20F on jo saatavilla useilla tehotasoilla 1,5—180 kW:n välillä ja kattaa näin laajan valikoiman sovelluksia. Kompakteista mitoistaan huolimatta uudessa käytönohjaimessa on laaja valikoima valmiiksi integroituja toimintoja, kuten anturiton vektoritila vaihtovirta-induktiomoottoreiden ohjaamiseen. Myös hydraulikoneikkojen kunnonvalvontaa tuetaan: öljymäärä ja lämpötila sekä suodattimen kunto havaitaan automaattisesti ja tarvittaessa niistä joko varoitetaan tai sovelluksen käyttö keskeytetään.

AC20F sopii erityisesti käytönohjaimena parannetulle DCP, Parkerin vaihtuvanopeuksiselle hydrauliselle käyttöratkaisulle. Tuettuja käyttötiloja on neljä: virtauksen säädössä (Q) AC20F määrittää pumpun nopeuden määritetyn virtausnopeuden perusteella. Painetilassa (P) käytönohjain säätää painetta ohjaussignaalin ja suljetun kierron paineenmuuntajalta saadun palautteen perusteella. PQ-tila yhdistää nämä kaksi vaihtoehtoa. Lisäksi AC20F tarjoaa myös sähköistä kuormaa kompensoivaa pumpputilaa (eLCP). Tämän kuorman tunnistavan toiminnon avulla on mahdollista yhdistää käytettävän kuristusventtiilin dynamiikka käytön ohjaaman pumpun tehokkuus- ja energiansäästöpotentiaaliin.

Uuden käyttölaitteen toimintovalikoimaa voidaan laajentaa lukuisilla lisämoduuleilla. Esimerkiksi perusversion I/O-valmiutta voidaan laajentaa lisävarustekorteilla. Valinnainen kooderin takaisinkytkentä mahdollistaa lisäkooderin yhdistämisen, mikä hyödyntää kaikkia suljetun kierron nopeudenhallinnan etuja. Lisäksi AC20F voidaan varustaa avointen standardien mukaisella kenttäväyläyhteydellä, mukaan lukien CANopen, PROFIBUS, PROFINET, EtherCAT ja EtherNet/ IP.

Toinen AC20F-käytönohjaimen etu on Parkerin Drive System Explorer (DSELite) -konfiguraatio-ohjelmisto. Se perustuu selkeään lohko-ohjelmointiin ja tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän. Käyttäjä voi määrittää ja parametroida sovelluksia helposti ja kätevästi ilman monimutkaista valikoiden läpi siirtymistä. Tämän myötä uusi AC20F sopii OEM-koneenrakentajille, jotka tarvitsevat kompaktin, kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen käytönohjaimen hydraulisovelluksille ja jotka eivät halua vaarantaa suorituskykyä.

Lue lisää tästä tuotteesta osoitteessa: https://ph.parker.com/fi/fi/ac-advanced-hydraulic-purpose-drive-controller-series-ac20f.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan