www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon Nanojet-kalvaimet optimoivat lastunhallinnan ja estävät siten hävikin

Secon Nanojet-täyskovametallikalvaimet parantavat lastunhallintaa innovatiivisella läpijäähdytyksellä, joka optimoi lastunpoiston. Rakenne estää kalliin hävikin syntymisen, lastutukokset ja särmän vauriot parantaen turvallisuutta, osien laatua ja työkalun käyttöikää.Laadukkaampia osia paremmalla jäähdytysnesteen virtauksella
Kriittisten kalvaintoimintojen suorittamiseen tarvitaan vakaat, varmat ja luotettavat työkalut. Secon Nanojet-täyskovametallikalvaimet sopivat niin pohjareikien kuin läpireikien viimeistelyyn ja ovat jälleen osoitus Secon Nanofix-tuotteiden taatusta suorituskyvystä, sillä niiden innovatiivinen läpijäähdytysratkaisu estää lastutukokset ja parantavat käyttövakautta. Uusien työkalujen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa tehokkaan ja tarkan nesteeluvirran suoraan lastuamisvyöhykkeelle ja takaa siten optimaalisen lastunpoiston ja työkalun käyttöiän. Konepajat voivat luottaa Secon Nanojet-täyskovametallikalvaimiin, sillä ne pitävät tuotannon vakaana, lastuamisnopeuden tehokkaana sekä osat laadukkaina.

Tähän monipuoliseen moniuraisten kalvainten valikoimaan kuuluu kahdeksan eri laatua ja yli kymmenen geometriaa sekä erikoiskokoja ja toleransseja. Työkalut toimivat minkä tahansa tarkkuusteränpitimen kanssa. Toleranssialue on 10–15 µm (0,0004″–0,0006″) ja saavutettava pinnanlaatu Ra 0,2 µm–Ra 1,2 µm (Ra 8 µ″–Ra 50 µ″). Seco tarkastaa jokaisen Nanojet-täyskovametallikalvaimen ja dokumentoi sen mitatun halkaisijan tasaisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Ennustettavaa tarkkuutta kaikilla työkaluilla
Monilla aloilla, kuten yleisessä rakennustekniikassa, autoteollisuudessa ja ilmailuteollisuudessa, tarvitaan varmaa ja turvallista kalvintaa hävikin estämiseksi. Secon tuotepäällikkö Jean-Bernard Hantinin mukaan valmistajat ovat huomanneet, että huonosti valmistetut tai virheellisesti määritetyt kalvaimet voivat vaarantaa arvokkaiden osien laadun. ”Nanojet-täyskovametallikalvaimilla voi saavuttaa kustannustehokkaan suorituskyvyn sekä paljon peräänkuulutetun laadun ja vakauden,” hän sanoo.

Tilaa mukautettuja työkaluja verkossa
Secon Nanojet-täyskovametallikalvaimia on saatavilla varastosta ja erikoishalkaisijoin jopa 1,461 millimetriin (0,057″) saakka. Secon MyDesign-työkaluavustimella konepajat voivat hankkia räätälöityjä työkaluja, jotka vastaavat vakaudeltaan, luotettavuudeltaan ja saatavuudeltaan vakiotuotteita.

Lisätietoja Secon Nanojet-täyskovametallikalvaimista sekä niiden ominaisuuksista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai osoitteesta secotools.com.


Secon Nanojet-kalvaimet optimoivat lastunhallinnan ja estävät siten hävikin
Nanojet Reamers


Secon Nanojet-kalvaimet optimoivat lastunhallinnan ja estävät siten hävikin
Nanojet Reamer close up

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan