www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Pepperl+Fuchsin uusi UHF RFID -lukija mahdollistaa läpinäkyvän tavaravirran

Pakettien ja kuljetusalustojen tehokas tunnistaminen logistiikassa.

IUR-F800-V1D-4A* UHF RFID luku/kirjoituslaite

Pepperl+Fuchs laajentaa RFID-valikoimaansa uudella IUR-F800-V1D-4A* UHF-lukijalla, johon voidaan liittää ulkoisia antenneja. Laite on tarkoitettu erityisesti logistiikan porttisovelluksiin.

Pepperl+Fuchs on toimittanut luotettavia RFID-järjestelmiä teollisuussovelluksiin yli kolmen vuosikymmenen ajan. Näitä järjestelmiä käytetään tehdasautomaatiossa ensisijaisesti PLC-laitteiden kanssa parantamaan prosessien turvallisuutta ja tuotannon läpinäkyvyyttä.

Uusi IUR-F800-V1D-4A* UHF-RFID-luku/kirjoituslaite laajentaa Pepperl+Fuchsin tuotevalikoimaa ja tarjoaa täydellisen läpinäkyvyyden tuotannon jälkeisiin logistiikkasovelluksiin. IUR-F800-V1D-4A*-lukijan suunnittelussa on käytetty hyväksi todettua ja kansainvälisesti standardoitua UHF-tekniikkaa (ISO 18000-63 tai EPC-luokka 1 Gen 2), ja se mahdollistaa RFID-porttien kustannustehokkaan rakentamisen, koska siihen voidaan kytkeä jopa neljä ulkoista antennia.

Nämä RFID-portit mahdollistavat suurten tunnistemäärien nopean ja samanaikaisen tunnistamisen liikkeen aikana - esimerkiksi saapuvien ja lähtevien tuotepakkausten tunnistus automaattisessa tarkastuksessa sekä varasto- ja tuotantoalueiden välisessä kuljetuksessa. Saadut tiedot voidaan integroida saumattomasti olemassa oleviin taustajärjestelmiin, kuten ERP ja MES, mikä mahdollistaa mahdollisimman korkean läpinäkyvyyden koko arvoketjussa.

Erilaiset antennityypit mahdollistavat optimaalisen mukauttamisen halutun sovelluksen mukaan. Tehokas UHF-lukija mahdollistaa lukemisen ja kirjoittamisen myös pitkiltä etäisyyksiltä. Lisäksi lukijassa on lisätuloja ja -lähtöjä esimerkiksi anturien ja ulkoisten merkkivalojen kytkemistä varten. Selkeästi näkyvät ledit antavat lisätietoa senhetkisestä toimintatilasta. Sekä IUR-F800-V1D-4A* että sen kanssa käytettävät antennit on suunniteltu käyttäen lujatekoisia koteloita, jotka sopivat vaativiin käyttöolosuhteisiin.


Pepperl+Fuchsin uusi UHF RFID -lukija mahdollistaa läpinäkyvän tavaravirran
Säiliöiden tunnistaminen, kun niitä kuljetetaan haarukkatrukilla

www.pepperl-fuchs.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan