www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Aktiivinen infrastruktuuri Ethernet-APL-teknologiaa varten

Diagnostiikka ja kuituoptiikka projektin onnistuneeseen toteuttamiseen.

Ruostumattomasta teräksestä ja GRP-muovista valmistetut koteloratkaisut, mukaan lukien sertifiointi räjähdysvaarallisia tiloja varten.

Ethernet-APL mahdollistaa verkkoinfrastruktuurin, joka tarjoaa saumattoman pääsyn räjähdysvaarallisilta tiloilta valvomoon tai neuvotteluhuoneeseen – ja antaa näin tietoa tuotannon laadusta ja tilasta. Se on tasainen ja luotettava tekniikka, joka tarjoaa korkean tiedonsiirtonopeuden ja jonka avulla käyttäjät voivat käyttää hyvin diagnosoitavien ja konfiguroitavien laitteiden tietoja.

FieldConnexin Ethernet-APL-kenttäkytkimen kautta useat sovellukset voivat kysyä tietoja kentältä samanaikaisesti. Itse fyysistä kerrosta koskeva ylimääräinen diagnostiikkakerros antaa henkilöstölle mahdollisuuden havaita ja korjata virheet tai laadun heikkenemisen asennuskohteessa. Voidaan yksinkertaisesti todeta, että Ethernet-APL-tekniikan diagnostiikkaominaisuudet auttavat käyttäjiä parantamaan tuotannon laatua ja käyttösuhdetta. Kytkin raportoi fyysisen kerroksen mittaukset jopa kuituoptisesta siirrosta.

Erityisesti suunnitellut SFP-moduulit yhdistävät kytkimen verkkoon yksimuoto- ja monimuotokuitukaapeleilla, joiden pituus voi olla jopa 30 km. Ne on sertifioitu kytkimen lisävarusteiksi asennettavaksi vyöhykkeelle 2/Div. 2.

Pepperl+Fuchs esitteli Hannoverin messuilla 2024 erittäin kiinnostuneelle yleisölle uusimmat kaikille signaalityypeille tarkoitetut infrastruktuurituotteensa alkaen luonnostaan vaarattomista esteistä ja Remote I/O:sta kenttäväyliin ja Ethernet-APL-ratkaisuihin. Yrityksen asiantuntijat opastavat suunnittelijoita ja loppukäyttäjiä prosessilaitosten digitalisoinnin tiellä.

www.pepperl-fuchs.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan