www.engineering-suomi.com
Red Lion Europe

Red Lion® julkaisee uuden 16-porttisen N-Tron® NT116 -teollisuusverkkokytkimen, joka tukee kriittisiä toimintoja vaativissa ympäristöissä ilman hallinnointitarvetta

Kytkin tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskyvyn ja luotettavuuden haastavissa teollisuusympäristöissä.

  www.redlion.net
Red Lion® julkaisee uuden 16-porttisen N-Tron® NT116 -teollisuusverkkokytkimen, joka tukee kriittisiä toimintoja vaativissa ympäristöissä ilman hallinnointitarvetta
Red Lion

 valmistaa innovatiivisia teknologioita, joiden avulla teollisuusorganisaatiot voivat käyttää, yhdistää ja visualisoida yritystietojaan. Yritys on iloinen voidessaan ilmoittaa hallinnointia tarvitsemattoman teollisuusverkkokytkimen N-Tron® NT116 julkaisusta. Kytkin on suunniteltu teollisuussovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa suorituskykyä haastavissa olosuhteissa käytettäviin kriittisiin sovelluksiin.

NT116-kytkin, joka ei tarvitse hallinnointia, tarjoaa poikkeuksellisen luotettavuuden ja suorituskyvyn mm. seuraavissa toiminnoissa: tiedon hankinta, Ethernet I/O ja prosessinohjaus. Yksikkö tarjoaa kompaktin koon ja 16 huipputehokasta kupariporttia (10/100BaseTX RJ45) lujatekoisessa teollisuuskäyttöön tarkoitetussa metallikotelossa. NT116 tarjoaa korkean iskun- ja tärinänkeston ja kaikissa sen porteissa on sisäänrakennettu ESD- ja virtapiikkisuojaus. Käyttäjät hyötyvät poikkeuksellisen korkeasta 1,2M tunnin MTBF-luokituksesta ohuessa tilaa säästävässä ratkaisussa, joka tarjoaa käyttölämpötilaluokituksen −40 °C ... 85 °C.

NT116 tarjoaa robustin tuen tietoverkoille ja tukee täyttä langallista tiedonsiirtonopeutta 3,2 Gb/s. Komponentti käyttää tallenna-ja-lähetä-tekniikkaa ja tukee sekä täyttä että puoliduplex-toimintoa. Laite tarjoaa kaksi 10–49 VDC:n redundanssia virtatuloa.

N-Tron® NT116 on seuraava kehitysaskel hallinnointia tarvitsemattomasta Red Lionin 116TX teollisuusverkkokytkimestä. Uusi kytkin täyttää IEEE 802.3 -vaatimukset ja sillä on merenkulku-, rautatieliikenne- ja kuljetuskalustosertifikaatit. Muita sertifikaatteja ovat UL-sertifikaatti tavallisiin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin samoin kuin ATEX- ja IECEx-sertifikaatti.

Red Lionin uusi N-Tron® NT116 tekee kriittisen suorituskykydatan hankkimisesta helpompaa. Sen lujatekoinen ja vahvistettu rakenne takaa kestävyyden ja luotettavuuden, jota tarvitaan ääriolosuhteiden kestämiseksi esimerkiksi tehtaan tuotantotilan ohjausverkoissa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa, kunnallistekniikassa, jätevedenkäsittelyssä, vaihtoehtoisissa energiamuodoissa, rautateillä, älykkäässä liikenteenohjauksessa ja kuljetussovelluksissa.

"Kun teollisuuslaitteiden käyttäjät ja yritysjohtajat pääsevät saumattomasti ja nopeasti käsiksi laitteiden tietoihin, he saavat niistä enemmän arvoa. Hallinnointia tarvitsematon N-Tron® NT116 -teollisuusverkkokytkin minimoi käyttökatkokset ja maksimoi tiedonsiirron, mikä parantaa tehokkuutta ja edistää operatiivista suorituskykyä", sanoo Diane Davis, tuotepäällikkö.

Katso lisätietoja ja N-Tron® NT116 -mallin tekniset tiedot osoitteessa www.redlion.net/NT116.

Katso lisätietoja Red Lion -yrityksestä osoitteessa www.redlion.net.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
IO-Link-master OPC UA:lla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan