www.engineering-suomi.com
EPLAN

Data Portal ylittää miljoonan rajan Uusi ennätysmäärä kuukausittaisia latauksia

Laadukas data on tärkeää tekniikan suunnittelijoille, ja uusi Eplan Data Portalin ennätys todistaa sen: kesäkuussa 2016 käyttäjät latasivat noin 1 000 000 laitteen ja komponenttien tietoja, ja suunta on nouseva. Tämä on selvä osoitus siitä, että valmistajien tietoja tarvitaan ja että ilman tietojen integraatiota arkinen toiminta ja etenkin tekninen suunnittelu seisahtuisi.

Data Portal ylittää miljoonan rajan  Uusi ennätysmäärä kuukausittaisia latauksia
Monheim, Saksa, 26. heinäkuuta 2016 - Melkoinen sensaatio ratkaisutoimittajalle Eplanille: noin 1 000 000 osan tiedot ladattiin vain 31 päivässä. Tämä yllätti jopa Eplanin johtajat, koska he eivät odottaneet mitään tällaista luodessaan Eplan Data Portalin kahdeksan vuotta sitten. Käyttäjien kiinnostus on erittäin suuri - säästäväthän he kallista aikaa integroimalla ajantasaiset tiedot suoraan Eplan Projektiin drag & drop –toiminnolla. Portaalissa on tällä hetkellä saatavana yli 620 000 laitteen tiedot sekä konfiguroinnin välityksellä yli 1,2 miljoonaa muunnosta. Tuotteiden ja ratkaisujen yhteensopivuus Teollisuus 4.0:n kanssa vahvistaa kiinnostusta näihin arvokkaisiin osien tietoihin - tietoihin, joita voidaan käyttää tuotekehitysprosessin kaikissa vaiheissa.

Data Portal ylittää miljoonan rajan
Uusi ennätysmäärä kuukausittaisia latauksia
Stefan Domdey, Global Coordinator Eplan Data Portal, kertoo: "Olemme ilahtuneita siitä, että portaalimme on saavuttanut valtavan suosion kaikkialla maailmassa ja että latausten määrä kasvaa jatkuvasti. Se motivoi meitä integroimaan lisää valmistajia ja heidän laitteidensa tietoja." Komponenttien valmistajien kanssa neuvotellaan intensiivisesti ja tavoitteena on integroida portaaliin teollisuusyrityksiä, jotka eivät ole vielä mukana. Valmistajia on nyt mukana 147 - ja määrä kasvaa jatkuvasti. Pelkästään vuoden 2016 aikana Eplanin mukaan on tullut 33 uutta valmistajaa. Tämä vastaa 29 prosentin kasvua. Mukana ovat globaalisti arvostetut brändit kuten Belden Cable, Cisco, Hyundai Heavy Industries, LSIS, TE Connectiviy, Wittenstein ja Yokogawa.

Vuoden 2016 lisäykset lyhyesti:

- ATR Industrie Elektronik:EMEA
- Autosen:EMEA
- Belden Cable:APAC
- Cardiff Cable:APAC
- Cisco:AMERICA
- Degson Electronics:APAC
- Dorou Cable:APAC
- ECHU Wire and Cable:APAC
- Eurotherm:EMEA
- HIWIN:EMEA
- Hyundai Heavy Industries:APAC
- IDS GmbH:EMEA
- IFSYS:EMEA
- JITE Inc.:APAC
- Lanbao Sensing Technology:APAC
- LSIS:APAC
- MCU:EMEA
- Microsens:EMEA
- Powerohm Resistors:AMERICA
- Procentec:EMEA
- Prysmian Group:EMEA
- Sassin:APAC
- SCED Electronics:APAC
- Schrack:EMEA
- Service Wire:AMERICA
- Sinomags:APAC
- Shanghai Sodron Automation:APAC
- SUPU Electronics:APAC
- TE Connectivity:AMERICA
- TELE Haase:EMEA
- Tornado Modular Systems:EMEA
- Wittenstein:EMEA
- Yokogawa:APAC

Yhteenveto

Käyttäjät arvostavat laitetietojen suurta valikoimaa ja käyttävät Eplan Data Portalia päivittäisessä suunnittelutyössään. Suunnitteluosastot eri puolilta maailmaa ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan portaalin, josta on kehittymässä laite- ja komponenttitietojen keskeinen tekijä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan