www.engineering-suomi.com
EPLAN

Nyt saatavilla: Eplan Smart Wiring: Helppoon ohjauskeskusten johdotukseen

Hannoverin messuilla esitelty uutuussovellus Eplan Smart Wiring on nyt saatavana. Ohjelma tuo uusia mahdollisuuksia kytkinkaappien ja ohjauskeskusten johdotukseen. Sovelluksen käyttö on sujuvaa, sillä siihen on sisällytetty kytkinkaappeja koskevat tekniset tiedot. Se helpottaa myös henkilöstövajeen tilanteissa. Ratkaisutoimittaja Eplan avaa uusia uria ohjelmistollaan, jota voidaan käyttää myös mobiililaitteissa. Sovellusta voi käyttää neljän kuukauden ajan maksutta.

Nyt saatavilla: Eplan Smart Wiring: Helppoon ohjauskeskusten johdotukseen
Monheim, Saksa, 16.9.2016 - Syyskuun alussa markkinoille tullut Eplan Smart Wiring -ohjelmisto on avannut täysin uudenlaisia mahdollisuuksia kytkinkaappien ja ohjauskeskusten johdotukseen. Ohjelmiston merkittävin piirre on sen yksinkertaisuus: selkeä, kosketusoptimoitu käyttöliittymä toimii myös mobiililaitteissa, joten sitä voi käyttää myös ohjauskaapin äärellä. Asiantuntijuuden merkitys ei ohjelmiston myötä vähene, mutta nyt tärkeät tiedot on tallennettu myös järjestelmään. Käyttäjä ohjataan johdotusprosessin läpi askel askeleelta, joten huolimattomuusvirheiden mahdollisuus pienenee merkittävästi. Koska johdottamisessa ei enää tarvita kytkentäkaaviota, usein niin monimutkaisen dokumentaation tulkitsemisen tarve poistuu. Eplan Smart Wiring visualisoi asennuksen layoutin, laitteet, liitännät ja reititykset esimerkiksi Eplan Pro Panelin tietojen perusteella. Smart Wiring sovelluksen avulla tuottavuutta voidaan tehostaa myös ilman Eplan Pro Panelista saatavaa 3D-layoutia. Liitäntäluettelot ja johdotusluettelon voi valmistella esimerkiksi jossakin muussa ECAD-järjestelmässä ja siirtää tiedot MS-Excel-muotoon Eplan Smart Wiringissa käsittelemistä varten. Projektien automaattinen vertailu viime hetken muutosten varalta varmistaa, että kaikki muutokset siirtyvät valmistukseen ja tulevat huomioiduiksi hyvissä ajoin. Ongelma- ja virheraportit, tilaraportit ja valmistusraportit voi valmistella yhdellä napinpainalluksella ja lähettää sähköpostilla tuotekehityksen tai tuotantosuunnittelun vastuuhenkilölle.

Nyt saatavilla: Eplan Smart Wiring: Helppoon ohjauskeskusten johdotukseen

Järjestelmän yksinkertaisuuden vuoksi johdotusprosessin onnistuminen ei edellytä huippuammattitaitoa. Siten yritykset voivat hyödyntää kulloinkin käytettävissä olevia henkilöstöresurssejaan ja tehostaa työnkulkua kokonaisvaltaisesti.

Ilmainen tutustumistarjous voimassa rajoitetun ajan

Eplan on julkaissut Smart Wiring -sovelluksensa englannin- ja saksankielisinä versioina. Muita kieliversiota tulee saataville marraskuusta alkaen. Eplan tarjoaa uusia teknisiä ulottuvuuksia avaavaan ohjelmistoonsa maksuttoman neljän kuukauden lisenssin määräajaksi 1.9.2016 - 31.1.2017. Järjestelmän voi siis ottaa koekäyttöön ja testata sitä monipuolisesti aidossa käyttöympäristössä sekä tehdä halutessaan ostopäätöksen määräaikaisen lisenssin umpeuduttua. Lisätietoja on saatavana internetosoitteesta http://www.eplan.fi/fi/ratkaisut/ sekä Eplanin myyntiedustajilta.

Yhteenveto

Eplan Smart Wiring täydentää ratkaisutarjontaa, joka integroi kokonaisprosessin suunnittelusta valmistukseen. Valmistuksen kannalta olennaiset tiedot voi standardoida Eplan Pro Panel -ohjelmalla, josta tiedot saa nopeasti muokattua käytettäväksi Eplan Smart Wiring -sovelluksessa. Tämä lisää johdotusprosessin joustavuutta ja auttaa laadun parantamisessa.

Eplan on mukana SPS IPC Drives -messuilla
Halli 6, osasto 210

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan