www.engineering-suomi.com
Steute

steute esittelee langattoman E-Kanban-järjestelmän LogiMAT-messuilla

Langaton sWave.NET® -verkko on nyt entistäkin monikäyttöisempi

steute esittelee langattoman E-Kanban-järjestelmän LogiMAT-messuilla
steuten Wireless-yritysyksikkö käyttää LogiMAT-messuja esitelläkseen langattomien sWave.NET®-verkkojensa uusimman sukupolven.

Kyseisen verkon perusperiaate ei muutu: erityyppiset langattomat kytkentälaitteet (asentokytkimet, jalkaohjaimet, ohjauslaitteet, magneettianturit…) kytketään tukiaseman kautta asiakkaan IT-infrastruktuuriin – esimerkiksi tuotannon suunnittelu ja ohjaus (PPC), tuotannon tiedonkeruu (PDA) tai varastonhallinta (WMS).

Uudet ja merkittävästi kompaktimmat tukiasemat merkitsevät nyt kuitenkin yhä monipuolisempaa infrastruktuuria. Aikaisemmin tarvittua sovelluspalvelinta ei enää ole: tukiasemien välittämät langattomat signaalit lähetetään nyt suoraan IP-osoitteeseen ja käsitellään asiakkaan IT-järjestelmässä.

LogiMAT-messuilla steute esittelee E-Kanban-järjestelmän, jota voidaan käyttää esimerkiksi komponenttien täydentämiseen sWave.NET®-verkkoa käyttävissä kokoonpanopisteissä.
Sähkömekaaniset langattomat asentokytkimet lähettävät viestin heti kun säiliö poistetaan Kanban-hyllyltä. Hyllyjen käyttöä voidaan vaihtoehtoisesti seurata myös vasta kehitetyllä kosketuksettomalla langattomalla valoanturilla. Operaattori on järjestelmän kanssa yhteydessä käyttäen vasta kehitettyä näytöllä varustettua langatonta ohjauslaitetta.

steute on Wave-NET®-teknologiaa käyttäen toteuttanut optimoidun kommunikointiprotokollan erittäin vähän energiaa kuluttavia langattomia anturiverkkoja varten. Sen dynaaminen itseorganisoituminen tekee siitä helpon määrittää sekä ylläpitää ja se on erittäin robusti.

Vähän energiaa kuluttavat langattomat kytkimet ja anturit kommunikoivat tukiasemien kanssa käyttäen erityistä reititysmenetelmää. Kaapeleita ei tarvita. Tuliasemat voidaan integroida globaaliin IP-verkkoon portaalin kautta.

Toisen sWave.NET®-sukupolven uusiin ominaisuuksiin kuuluu valinta kolmesta eri lähetystaajuudesta: 868, 915 ja 922 MHz. Langaton verkko on näin ollen yhteensopiva Euroopan, Pohjois-Amerikan, Australian ja Japanin langattomien standardien kanssa ja sitä voidaan käyttää kaikkialla maailmassa.

steute LogiMAT-messuilla: halli 5, esittelypiste 5F60

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan