www.engineering-suomi.com
EPLAN

Eplan ja Cideon järjestävät virtuaalimessut 21. maaliskuuta Kutsu virtuaalisille insinöörimessuille

Eplanin uusi verkkosovelluskonsepti sai vuonna 2016 lentävän lähdön, ja nyt ratkaisukehittäjä ottaa uuden askeleen samalla tiellä. Tehokkaan suunnittelun pioneeri järjestää yhdessä kumppaninsa Cideonin kanssa virtuaalimessut 21.3.2017. Asiakkaat ja muut sidosryhmät pääsevät kokemaan tapahtuman miltei kuin olisivat itse läsnä – ohjelmistodemot ja muut esitykset välitetään suorina lähetyksinä tapahtumapaikalta. Matkustamisen vaiva jää kuitenkin pois, ja pelkkä rekisteröityminen tapahtumaan riittää. Sen jälkeen voi kirjautua sisään ja osallistua online-keskusteluihin sekä chatata eri puolilta maailmaa tulevien asiantuntijoiden kanssa virtuaalisella messuosastolla.

Eplan ja Cideon järjestävät virtuaalimessut 21. maaliskuuta  Kutsu virtuaalisille insinöörimessuille

virtualfair.jpg: Järjestyksessä toisten Eplanin ja Cideonin järjestämien virtuaalimessujen teema on Löydä suunnittelun tehokkuus.

Monheim, Saksa, 27.1. - Eplanin ja Cideonin virtuaalimessuportaali avautuu kävijöille ja sidosryhmille eri puolilta maailmaa 21.3.2017. Luvassa on elävää ohjelmaa yli puoli vuorokautta kello 8.00-20.00 CET, ja silloin osallistujat miltä tahansa aikavyöhykkeeltä voivat kirjautua messutapahtumaan tietokoneeltaan, tabletiltaan tai älypuhelimestaan. Näin Eplan ja Cideon tuovat asiantuntijansa suoraan asiakkaiden luo kaikkialle maailmassa. Asiantuntijatiimi on valmiina käymään chat-keskusteluja ja vastaamaan kysymyksiin useilla eri kielillä. Tapahtumakonsepti säästää osallistujien aikaa, kun matkustusvaihe jää kokonaan pois. Osallistujat voivat paikasta riippumatta hyötyä kansainvälisten asiantuntijoiden tiedosta sekä vaihtaa kokemuksia ja verkostoitua pallon ympäri.

 

Innovaatioita, trendejä ja paljon muuta 

Virtuaalimessut ovat samankaltainen tapahtuma kuin todellisetkin messut. Portaalin sisääntulohallista pääsee polkuja pitkin useisiin virtuaalisiin tiloihin. Tapahtuman keskiössä on auditorio, jossa voi katsella live-esityksiä. Toisessa virtuaalisessa tilassa osallistujat voivat seurata aitojen ohjelmistotuotteiden WebEx-demoja. Keskeisimmissä esityksissä näytetään yritysten strategioita, uutta Eplan Cogineer -ratkaisua, ”House of Mechatorinics” –konspetia, jonka avain on viestintä ja tiedonvaihtoalusta Syngineer. Esillä on myös muita ERP-/PDM-integraatioon ja Eplan Data Portalin uusiin ominaisuuksiin liittyviä aiheita. 

Tapahtuman osallistujat voivat kartuttaa tietojaan tehokkaasti ja aikaa säästävästi. Ratkaisujen käyttäjien ja keskijohdon edustajien lisäksi myös Eplanin kumppaneille on tarjolla paljon kiinnostavia verkostoitumismahdollisuuksia. Monet valmistajat esittelevätkin tarjontaansa virtuaalimessuilla. Lämpiössä osallistujat voivat olla yhteydessä toisiinsa chatin kautta, joten käyttäjät eri puolilta maailmaa pääsevät juttelemaan myös keskenään ainutlaatuisella tavalla. 

Luvassa on siis eläviä esityksiä, keskusteluja maailmanluokan asiantuntijoiden kanssa sekä aitoa messutunnelmaa. Tapahtumaan rekisteröityminen alkaa 21.2.2017 - tule mukaan! Lisätiedot:

www.eplan.de/virtual-fair
www.cideon.com/virtual-fair

Lähde: Eplan Software & Service

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan