www.engineering-suomi.com
Steute

Langatonta teknologiaa käyttävä turvakytkin

Jalkaohjattava kolmivaiheinen langaton turvakytkin

Langatonta teknologiaa käyttävä turvakytkin
steute on kehittänyt jalkaohjattavan kolmivaiheisen langattoman turvakytkimen käyttämällä siinä turvallista ja langatonta sWave®-safe-protokollaa. steuten Wireless-yritysyksikkö on esitellyt RF GFS 2 D (VD) -kytkimen SPS IPC Drives -messuilla.

RF GFS 2 D (VD) SW2.4-safe on 3-vaiheinen (POIS PÄÄLTÄ – PÄÄLLÄ – POIS PÄÄLTÄ) langaton jalkaohjattava turvakytkin. Polkimet voidaan halutessa varustaa painepisteellä ja ne ovat saatavana sekä lukitusmekanismilla että ilman. Kytkin on suunniteltu siten, ettei sen käyttö väsytä käyttäjää, vaan pysyy miellyttävänä. Kytkin kestää hyvin myös epäsuotuisissa käyttöolosuhteissa.

Mahdollisiin sovelluskohteisiin kuuluvat särmäyspuristimen ja muiden metallintyöstökoneiden käyttö. Kun jalkaohjain painetaan keskiasentoon, se voisi esimerkiksi käynnistää puristimen liikkeen. Molemmat ääriasennot sitä vastoin saavat puristimen tai vaarallisen liikkeen pysähtymään välittömästi. Liikkeen mahdollistava keskiasento on aktiivinen vain jos operaattori painaa sitä tarkoituksella.

steuten käyttökytkimet täyttävät kaikki niitä koskevat normatiiviset standardit (mukaan lukien DIN EN 12622 ja DIN EN 60947-5-8). Niille on myönnetty myös DGUV-hyväksyntä. Niiden kontaktijärjestelmää voidaan käyttää erityisesti pehmeissä kytkentäprosesseissa. Se myös estää laitetta liikkumasta esimerkiksi vapautettaessa kytkin ääriasennostaan.

Langaton signaalin siirto tarjoaa käyttäjille enemmän liikkumavapautta ja vähentää kompastumisvaaraa: jalkaohjain voidaan aina sijoittaa kohtaan, joka on ergonomisesti mukavin. Tämä on erityisen hyödyllistä kun koneet ja tehtaat ovat suuria.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan