www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Helppo jälkiasentaa: Easy Tool-ID -työkaluntunnistin Balluffilta Taloudellinen perustason ratkaisu työkalujen hallintaan

Balluffin teollisuuskäyttöön tarkoitettua RFID-ratkaisua käyttävä työkalun tunnistus parantaa tuotannon tehokkuutta, koska se tekee väärän työkalun valinnasta ja puuttuvista työkaluista historiaa. Tämä mahdollistaa työkalujen käyttöajan optimoinnin. Lisäksi työkalujen liiallisesta käytöstä aiheutuva tuotehävikki ja muutostyö häviävät lähes täysin. Balluffin Easy Tool-ID -työkalutunnistin tarjoaa nyt taloudellisen tavan käyttää työkaluhallintaa. Sen asennus jälkikäteen on yksinkertaista ja se on poikkeuksellisen helppo asentaa ja konfiguroida.

Helppo jälkiasentaa: Easy Tool-ID -työkaluntunnistin Balluffilta   Taloudellinen perustason ratkaisu työkalujen hallintaan
Tämä vaatii työstökoneeseen ainoastaan USB-portin (näppäimistölaajennus) ja esiasetuslaitteen. Tiedot kirjoitetaan RFID-teknologiaa käyttäen esiasetuslaitteelta työkalulle, minkä jälkeen ne välitetään Easy Tool-ID -järjestelmän kautta työstökoneelle. Tietoja ei syötetä manuaalisesti. Asetusaika ja virheellisten tietojen riski pienenevät huomattavasti. Järjestelmä muodostuu työkalutelineestä, johon on integroitu luku- ja kirjoituspää, prosessoriyksikkö, mikrokontrolleri ja virtalähde.
Helppo jälkiasentaa: Easy Tool-ID -työkaluntunnistin Balluffilta 
Taloudellinen perustason ratkaisu työkalujen hallintaan

Ratkaisun käyttö ja toimintaperiaate eivät voisi olla yksinkertaisempia: Jokainen esiasetuslaitteen työkalu mitataan ja sen tiedot (kuten halkaisija ja säde) kirjoitetaan tietovälineeseen työkalun varressa. Käyttäjä yksinkertaisesti tuo työkalun koneeseen, asettaa sen työkalunpitimeen ja painaa nappia. Tällöin järjestelmä jäljittelee näppäimen painallusta ja lukee tiedot automaattisesti Balluffin Tool-ID-työkalutunnistimelta näppäimistöliitännän kautta koneohjaimelle. Tietojen virheherkkä manuaalinen syöttö on näin eliminoitu. Tämä tarkoittaa, että myös käytössä olevat koneet voidaan ajanmukaistaa ja päivittää kustannustehokkaalla työkalutunnistinratkaisulla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan