www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Tehokkaampia kuljetinkäyttöjä tulossa

Äskettäin lanseerattuja NORDAC LINK -sarjan kenttäjakojärjestelmiä täydennetään syyskuussa 2017 taajuusmuuttajilla 7,5 kW teholuokkaan saakk. Näiden lisäysten jälkeen NORD DRIVESYSTEMSIN uusi sarja käsittää monipuolisen malliston käyttöratkaisuja, jotka on suunniteltu paljon käyttöakseleita sisältäviin verkotettuihin kuljetinjärjestelmiin. Uusia koon 2 järjestelmiä käytetään, kun pienemmät käytöt eivät riitä ja lisätehoa tarvitaan – esimerkiksi nousevissa kuljettimissa, nostimissa tai pitkissä hihnakuljettimissa.

Tehokkaampia kuljetinkäyttöjä tulossa
Kuva 1: NORD DRIVERSYSTEMSIN hajautettu käyttötekniikka: uudet järjestelmät kuljettavat raskaampia kuormia vaaka- ja pystysuunnassa.

Nostintoiminnot ja EN 61800-5-2 mukaiset turvatoiminnot STO ja SS1 ovat muuttajissa vakiona. NORD pystyy toimittamaan omasta tuotannosta kaikki käyttölaitteet, vaihdemoottorit ja taajuusmuuttajat, varastojärjestelmien suunnittelijoille ja käyttäjille, jakelukeskuksiin, intralogistiikkaan tai matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiin Kaikkien yleisten kenttäväylien rajapintoja ja Ethernet -protokollia tuetaan. Tehon, anturien ja tiedonsiirron pistokeliittimet varmistavat erityisen nopean ja virheettömän asennuksen ja ylläpidon. Kokoluokan 2 taajuusmuuttajat täydentävät aikaisemmin vuonna 2017 lanseerattua pinempää sarjaa, joka kattaa tehoalueen 0,55 kW - 3,0 kW.

Videoklipissä (http://nord.click/vq7g) esitellään NORDAC LINK -sarjan monipuoliset toiminnot ja helppo käyttöönotto.

Tehokkaampia kuljetinkäyttöjä tulossa
Kuva 2: NORD YouTube -kanavan klippi NORDAC LINK -kenttäjakojärjestelmistä esittelee avainominaisuuksia, esimerkiksi helppoja joustavia liitäntävaihtoehtoja

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan