www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Uusia tuotteita kytkentään ja ohjaukseen vaarallisilla alueilla

Pepperl+Fuchs on vuosien ajan keskittynyt vaarallisten alueiden sähköisiin kytkentälaitteisiin. Sähköisen räjähdyssuojauksen tuotevalikoimaa on merkittävästi laajennettu ja päivitetty Hannoverin messuille.

Uusia tuotteita kytkentään ja ohjaukseen vaarallisilla alueilla
Sertifioidut kytkimet paneelikiinnitystä varten – useita valittavia toimintoja

Pepperl+Fuchs toimittaa suuren valikoiman tuotteita erityyppisillä suojauksilla ja kotelovaihtoehdoilla koneiden ohjaukseen ja sähköverkkoihin vaarallisilla alueilla.

Kytkimet ja painikkeet paneelikiinnitystä varten

Erityisen kiinnostava on kattava valikoima kytkimiä, valaistuja painikkeita ja hätäpysäytyspainikkeita. Kaikille näille on tyypillistä matala asennussyvyys. Bajonettiliitos mahdollistaa nopean ja varman asennuksen kaikkiin kytkinpaneeleihin. Kaikki kytkimet ovat Ex e -sertifioituja asennettaviksi vakiopaneeleihin vaarallisilla alueilla.

Uutta vaarallisilla alueilla: summerit ja vilkkuvat summerit


Pepperl+Fuchs julkaisee uudet summerit vaarallisiin kohteisiin. Summeri antaa visuaalisen merkin ja äänimerkin vilkuttamalla valoa ja hälytysäänellä.

Irrotus- ja turvakytkimet

Tämä kytkinvalikoima varmistaa moottorien ja voimansiirtojen turvallisen käytön räjähdysvaarallisilla alueilla. Pepperl+Fuchs kasvattaa valikoimaansa täysin uudella mallivalikoimalla, jonka suojausluokka on Ex de. Murtovarmoissa turvakytkimissä käytetään kolmivaiheista lukitusta. Kaikki kytkimet ovat saatavana 3-, 4- ja 6-napaisina versioina virtaluokituksen ollessa 16, 25 tai 40 A ja kotelon ollessa GRP tai ruostumaton teräs.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan