www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

ET200S-järjestelmän mukainen CANopen-moduuli yhdistää Siemensin automaatio- ja ohjausjärjestelmät CANopen-laitteisiin

HMS Industrial Networks esittelee yhteistyössä Siemens AG:n kanssa uuden plug-in 1SI CANopen -laajennusmoduulin Siemens SIMATIC ET200S I/O -järjestelmään. Uusi moduuli tuo SIMATIC ET200S-välitteiseen I/O-järjestelmään CANopen-liitettävyyden ja mahdollistaa CANopen-laitteiden saumattoman integroinnin Siemensin automaatioarkkitehtuuriin.

ET200S-järjestelmän mukainen CANopen-moduuli yhdistää Siemensin automaatio- ja ohjausjärjestelmät CANopen-laitteisiin
CANopen-moduuli mahtuu vakiomalliseen ET200-järjestelmäkehikkoon, ja sitä voidaan käyttää kaikkien muiden ET200S-sarjan Siemens-moduulien kanssa. ET200S-järjestelmään kuuluvan vakiomallisen Siemensin Profibus- tai Profinet-kytkimen kautta 1SI CANopen -moduulia voidaan käyttää monenlaisten Siemensin automaatio- ja ohjausjärjestelmien kanssa, esimerkkeinä SIMATIC-, SIMOTION- ja SINUMERIC-järjestelmät.

1SI CANopen -moduulin ansiosta CANopen-liitäntäiset laitteet on helppo integroida Siemensin Profibus- ja Profinet-pohjaiseen automaatioarkkitehtuuriin. Tyypillisiä sovelluksia ovat erilaiset koneet ja automaatiojärjestelmät, joissa käytetään CANopen-liitäntäisiä käyttöjä ja Siemensin PLC-ohjausta. 1SI CANopen -moduuli on sisällytetty Step7-ohjelmaan, mikä minimoi käyttäjien suunnittelutyön. CANopen Master -konfigurointi tapahtuu ulkoisen CANopen-konfigurointityökalun avulla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan