www.engineering-suomi.com
NKE

NKE:n sähköeristetyt vierintälaakerit, suojattu purkausvirran aiheuttamilta vaurioilta

NKE Austria – laakerinvalmistajan valikoimaan kuuluu sähköeristettyjä vierintälaakereita. SQ77-erikoislaakereissa on eristys, joka tarjoaa luotettavan suojan purkausvirtoja ja niistä johtuvaa sähköistä korroosiota vastaan. Sähköeristettyjen vierintälaakereiden tyypillisiä sovelluksia ovat sähkömoottorit, generaattorit ja muut sähkökoneet.

NKE:n sähköeristetyt vierintälaakerit, suojattu purkausvirran aiheuttamilta vaurioilta
NKE:n sähköeristettyjä rullalaakereita on saatavana kolmena versiona: SQ77-sarjassa on keraaminen oksidikerros eristeenä ulommalla kehällä, SQ77E-sarjassa eristekerros on sisemmällä kehällä, ja SQ77B-sarjan hybridilaakereissa käytetyt keraamiset vierintäelimet tarjoavat teoriassa äärettömän eristysvastuksen.

SQ77- ja SQ77E-sarjoissa keraaminen eriste on plasmaruiskutettu. Taattu läpilyöntilujuus on vähintään 1 000 V vaihto- tai tasavirralla. Ulommalta kehältään eristettyjä laakereita on saatavana lieriörullalaakereina ja urakuulalaakereina, eri mittasarjoina ja eri säteisvälysluokkina.
Perinteisiin laakereihin verrattuna sähköeristetyt laakerit ovat käytössä luotettavampia sähkökoneissa, koska ne on suojattu tehokkaammin sähköiseltä korroosiolta. Ne ovat myös kokonaisedullisempia ja luotettavampia kuin akselin tai laakeripesän eristykseen perustuvat laakeroinnit. Eristettyjen laakereiden keskeiset mitat ja tekniset ominaisuudet ovat samat kuin tavallisilla laakereilla, ja siksi ne ovat 100-prosenttisesti vaihtokelpoisia.

NKE valmistaa tavallisia ja erikoislaakereita kaikkiin teollisuussovelluksiin. Tuotekehityksen ja sovellussuunnittelun ohella NKE tarjoaa täyden valikoiman teknisiä palveluja ja koulutusta. NKE:n tuotteiden jakelijoina toimii 15 kansainvälistä agentuuria ja yli 240 jakelupistettä 60 maassa.

Kuvat:
NKE:n SQ77-sarjan sähköeristettyjä vierintälaakereita, eri malli- ja mittasarjoina.
Keraamisilla vierintäelimillä varustettuja NKE:n hybridilaakereita.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan