www.engineering-suomi.com
Westermo Teleindustri AB

Westermon laitepalvelinkytkin tarjoaa IP-yhteyden sarjaportin perintölaitteille ja reititystoiminnon

Westermo julkistaa Lynx DSS -kompaktin laitepalvelinkytkimensä sarjayhteydellisten perintölaitteiden- ja telemetria-järjestelmien liittämiseksi viimeisimpiin IP-verkkoihin. Kun alhaisen datanopeuden sarjaliitokset vaihdetaan nopeamman kaistanopeuden IP-verkkoihin, Lynx DSS auttaa säilyttämään investoinnit olemassa oleviin järjestelmiin, lisäämään toiminnallisuutta tukemalla uutta laitteistoa, joka vaatii ylimääräistä kaistanopeutta sekä varmistamaan häiriöttömän teollisen viestinnän vuosiksi eteenpäin.

Westermon laitepalvelinkytkin tarjoaa IP-yhteyden sarjaportin perintölaitteille ja reititystoiminnon
Lynx DSS on teollinen Ethernet-kytkin sovellusten hallintaan yhdessä IP- ja sarjaliitäntöjen kanssa. Lynx DSS tarjoaa ratkaisun yhdessä yksikössä ja korvaa näin monien yksiköiden tarpeen. Laitteessa on Westermo WeOS-käyttöjärjestelmän päivitetty versio ja se tarjoaa parannetun sarjaliittymän Ethernet-liittymälle ja tukea kahden sarjan verkoille, modeemin vaihtotoiminnon ja Modbus-yhdyskäytävän. Perintölaitteet voidaan liittää kahden sarjaportin kautta. Yksi niistä on konfiguroitu RS-232:lle ja toinen joko RS-232:lle tai RS-422/485:lle.

Tarjolla on kaksi versiota, L208-F2G-S2 ja L108-F2G-S2. L108 tukee siirtoyhteyskerroksen vaihtotoimintoja, jotka tarjoavat joustavan ja nopean palautumisen ylimääräisen renkaan Ethernet-verkkoja. Yksikössä on neljä 10/100 Mt/s porttia ja kaksi lisäporttia, jotka voidaan sovittaa joko Gt:n tai 100 Mt:n SFP-lähetin-vastaanottimille. Näiden toimintojen lisäksi L208 tarjoaa ylimääräisen verkkokerroksen verkostointitoiminnon mukaan lukien reititys, palomuurit ja VPN-kaukoliittymän.

Cyber-hyökkäysten kasvanut määrä tekee edistyneestä suojauksesta elintärkeän teollisille verkoille. Suojattu etäyhteys verkkoon käyttämällä salattuja VPN-yhteyksiä ja moniporttisia DMZ-yhteyksiä (demilitarisoitu alue tai alaverkko, joka on avoin internetissä) voidaan rakentaa käyttämällä sisäistä porttiin perustuvaa palomuurisuojausta. Nämä toiminnot tukevat käyttäjiä, jotka haluavat viestiä mahdollisesti turvattomien verkkojen kautta ja auttavat myös estämään käyttäjiä liittymään vahingossa väärään verkkoon.

Laite sopii käytettäväksi äärimmäisissä käyttöolosuhteissa, se on tyyppitestattu vastaamaan teollisia sähkömagneettisen yhteensopivuuden, eristyksen, tärähtelyn ja iskunkestävyyden normeja. Se on hyväksytty käytettäväksi oleellisissa teollisissa sovelluksissa mukaan lukien Cenelec EN 50121-4 -sertifikaatti rautatien vierustojen asennuksiin. Lynx DSS:n käyttölämpötila vaihtelee välillä -40° ja +70°C. Siinä ei ole tuuletinta tai muita liikkuvia osia ja teollisen laadun komponentit sekä täyden metallin IP40-kuori - jossa ei ole jäähdytysreikiä, joiden kautta pöly voisi kerääntyä - auttavat saavuttamaan erittäin korkean MTBF:n (keskimääräinen aika laitteen vikaantumiseen), yli 500 000 tuntia. Tämätakaapitkänjaongelmattomankäyttöiän.

Lynx DSS on tyyppinsä kompaktein ja energiatehokkain kytkin markkinoilla. Alhainen virrankulutus 250 mA ja 24 V DC johtaa käyttökulujen vähenemiseen yksikön käyttöiän aikana ja auttaa yrityksiä vähentämään virrankulutustaan. Yksikön koko on vain 100 mm x 50 mm ja se on näin helppo lisätä koneisiin ja olemassa oleviin sovelluksiin. Laaja käyttövirtavaatimus 19-60 V DC lisää myös sopivien sovellusten määrää.

WeOS-käyttöjärjestelmä on kehitetty alustojen keskinäiseksi ratkaisuksi. Se on tarjolla Westermon, RedFoxin, Wolverinen, Lynxin ja Falconin tuotteille ja se tarjoaa tulevaisuudessakin kestävän ja skaalattavan tuotteen teollisiin verkostovaatimuksiin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan